Çözüldü MemoryUI virüslü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba biraz saçma olacak ancak laptopum daha önce virüs girmişti tekrar yaşanmasını istemiyorum sitedeki herhangi bir hilede herhangibir virus yoktur değil mi? ve wolftü cs go tarzı oyunlarda hile önerir misiniz yeniyimde.
Post automatically merged:

uygulamayı indirdiğimde trojen hatası aldım nedeni nedir çoğu kişi virüssüz diyor ama windows defender trojen olarak algıladı

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kaç yıldır aktif olan bir forum bende baya kullandım sorun yaşamadım o tür virüs olayları gibi , windows defenderin virüs algılaması normal sonuçta bir hile programı bu. içinde virüs olsa adminler onu oraya koymaz, ben virüs duymadım bu zamana kadar ama bilemem

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
3 yıldır bu platformda üyeyim ve daha hiç memory den virüs bulaşmadı hatta sanırsam Arkadaşlarım wolftü de hile yaparken virüslü olmayan tek yer burası olduğu için burayı önermişlerdi Trojen olayına gelirsek 3. parti yazılım olduğu için öyle algılıyor

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
MemoryUI sana zarar verme amacı ile yapılmış bir program değil. Oyunlara müdahale ettiği için windows bunu "diğer programlara girip işlem yapıyor" diyerekten riskli olarak işaretliyor. Antivirüslerde gözükmesinin nedeni bu. Ama içerisinde sana zarar verecek, bilgilerini çalacak veyahut bilgisayarını uzaktan mining için kullanacak hiçbir işlem yapılmıyor. Burası yıllardır olan güvenli bir forum, biraz içeride gezersen kimsenin zararlı virüs içeren bir program paylaşamadığını göreceksin :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kodlandığı dil yüzünden virüs olarak algılanııyor diye biliyorum ama herhangi bir sorununu görmedim yıllardır kullanıyoru biliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
3.parti uygulama trojen olarak algılıyor sen oyunun dosayaları ile oynuyorsun ve bunu bilgisayar virüs olarak algılıyor 4yıldır buradayım bilgisayarıma hiç bir şey olmadı

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
3. party bir yazılım olduğu için bilgisayarın veya chrome bunu virüs algılayabilir 1.5-2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı burdan başka siteye de güvenmiyorum keşke tüm hileler aktif bir şekilde çalıssa

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...