Çözüldü MemoryUI/XFProjectv açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aaa.jpg

MemoryUI'yı açıyorum bu hatayı alıyorum, çözümü nedir bilen var mı acaba

Üye
6 HİZMET YILI
Bendede muhabbet aynıydı virüs programını kapatınca düzeldi istersen güvenlik duvarınıda kapatarak deneyebilirsin zaten hile yükleyen adamın güvenlikle işi ne :)
Post automatically merged:

ne alaka reis Xfprojectv onaylı üyelik gerektirmiyor ki o ui.memoryhackers'den seçeceğin VIP tür hileler için gerekli olan muhabbet burda arkadaş XF yi soruyor ben suan CS Go hilesini çatır çatır kullanıyorum onaylı falanda değilim
kanka bende onu kullanıyorum bendede öyle güncellenmeden önce 2 tane vardı güncellemeden sonra teke düştü üyeler için olan kalktı sanırsam

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayarınızdan MemoryUI Download olarak indirdiğiniz eki kaldırın, update edilmişti. Siz almanıza rağmen bundan sebep olabileceğini düşünüyorum. Daha sonra da tekrar indirin ve oyunun C:/ Olduğuna emin olun. Ve Bir de oyunu pencere moduna alın tamamen cıkıs yapın. Sonra hile ile girmeyi deneyin. Bakalım olacak mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hacı onu ilk açtıktan sonra o erişime izin verme kısmına izin vermeden geçiyorsunuz ondan oluyor erişime kesinlikle izin vermelisin

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
anti virus programların kapalımı ve hileyi sil tekrardan yükle bir çok kişi sorunu öyle çözmüş bende dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...