12 Ağu 2023 #1 yaserizm Onaylı Üye Katılım 27 Haz 2023 Mesajlar 92 Tepki puanı 6 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI Yeni bir güncellemeyle beraber xstatus fail hataları almaya başladım ve sitenin en üstündeki bilgileri uygulamama rağmen hala eski MemoryUI çalışıyor ve aynı hatayı alıyorum
Yeni bir güncellemeyle beraber xstatus fail hataları almaya başladım ve sitenin en üstündeki bilgileri uygulamama rağmen hala eski MemoryUI çalışıyor ve aynı hatayı alıyorum
Çözüm k0vacs 12 Ağu 2023 site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin bunlarin hepsini denedin mi? denedi isen actiginda loader surumun kac gozukuyor?
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin bunlarin hepsini denedin mi? denedi isen actiginda loader surumun kac gozukuyor?
12 Ağu 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin bunlarin hepsini denedin mi? denedi isen actiginda loader surumun kac gozukuyor? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin bunlarin hepsini denedin mi? denedi isen actiginda loader surumun kac gozukuyor?
12 Ağu 2023 Konuyu başlatan #3 yaserizm Onaylı Üye Katılım 27 Haz 2023 Mesajlar 92 Tepki puanı 6 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI Teşekkürler çalıştı. İyi günler Oyla 0 Olumsuz oyla