Çözüldü Memoryuı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Memoryuı ne zaman güncelencek bir bilgi alabilirmiyim

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
merhaba bişi sorcam memory güncelleme niçin yapıldı, hangi hatalar dü<zeltildi.
ve memory en beğendiğm hack dicem ama kd mi düşürüyo ve bu çok kötü.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yane katliam oranım düştü 200 düşürdü bişi demedim. ama bıraktım sonra dedim eğer o hata düzeltilirse alırm tekrar.
yane hack mükkemmel ama dediğm gibi okadar öldürüyorum kd 1750 den 1400 e düştü

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
beyler ben wolftü de memory de hileyi açıyom ama hata alıyom
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
wolftü'in dosya konumundaki cshell.dll ve cresh.dll'i sil ve hile açmadan giriş yap kamp seç gir kampa girdikten sonra çık oyundan hile açıp girebilirsin. Bu bir hatanın çözüm yoluydu ama eğer bu olmazsa %appdata% yazıp gir sonra üstteki dosya dizini kısmından "AppData"'ya tıkla ordan Local'a geç "T" tuşuna bas eğer Temp adlı klasör yoksa baş harfi büyük olmak üzere Temp adlı klasör oluştur hile açmadan giriş yap kamp seç gir kampa girdikten sonra çık oyundan hile açıp girebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
wolftü'in dosya konumundaki cshell.dll ve cresh.dll'i sil ve hile açmadan giriş yap kamp seç gir kampa girdikten sonra çık oyundan hile açıp girebilirsin. Bu bir hatanın çözüm yoluydu ama eğer bu olmazsa %appdata% yazıp gir sonra üstteki dosya dizini kısmından "AppData"'ya tıkla ordan Local'a geç "T" tuşuna bas eğer Temp adlı klasör yoksa baş harfi büyük olmak üzere Temp adlı klasör oluştur hile açmadan giriş yap kamp seç gir kampa girdikten sonra çık oyundan hile açıp girebilirsin.
kardeşim özele gelsene bi sana birşey söylüycam da olmadı hepsi

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
yane katliam oranım düştü 200 düşürdü bişi demedim. ama bıraktım sonra dedim eğer o hata düzeltilirse alırm tekrar.
yane hack mükkemmel ama dediğm gibi okadar öldürüyorum kd 1750 den 1400 e düştü

salakmısın kardeş kd öldükçe düşer hileyle ölmüyosun öldürüyosun neyin kafasını yaşıyon ?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
salakmısın kardeş kd öldükçe düşer hileyle ölmüyosun öldürüyosun neyin kafasını yaşıyon ?
sadece söyleyen ben deilim bro arkadaşlar da söylüyo kafa oranı baya bi düştü, mesela kafa oranı 55 di 400 e yakın kafa attım, kafa oranı 40 oldu yane şaka yapmıyorm 6 kişide böyle söylüyo ha siz diyosanız bi problem yok, ben bilemem normal diğer hacki kullanmaya başladım yeminle yükseliyo hemde gözüm önünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...