Çözüldü MemoryUİ'yi açtıktan sonra siteden script başlat diyince kapanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba ben LoL'de script kullanmak istiyorum , fakat MemoryUİ adlı uygulama hata veriyor.

Bütün virüs taraması v.b şeyler kapalı defender dahil.

CMD(MemoryUİ)'yi açtıktan sonra https://ui.memoryhackers.org/game/league-of-legends adlı siteye gidiyorum yükleye bastıktan sonra Cmd(memoryui) kapanıyor , kısaca script'i açamıyorum lütfen yardım edin.

Çözüm
Selamlar, bu hatanın nedeni eksik driver sorunu gibi gözüküyor bunları yükleyerek tekrar deneyin lütfen.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Masa üstüne dosyanın içinde çıkartın en üstteki .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın)

Edit: 3.parti defenderi sildikten sonra XFProject çalıştı. Her hileye girişinden sonra %temp% temp prefetch temizleyip girdiğinde problemin çözüldüğünü beyan etti kullanıcı.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, bu hatanın nedeni eksik driver sorunu gibi gözüküyor bunları yükleyerek tekrar deneyin lütfen.

(Masa üstüne dosyanın içinde çıkartın en üstteki .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın)

Edit: 3.parti defenderi sildikten sonra XFProject çalıştı. Her hileye girişinden sonra %temp% temp prefetch temizleyip girdiğinde problemin çözüldüğünü beyan etti kullanıcı.

Son düzenleme:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
olmadı kral , memoryui kapanıyor sitede memoryui giriş yapmalısın hatası veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...