Çözüldü memu blustacks uygulamalarını yuklerken clock watchdog timeout hatası mavi ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
memu blustacks uygulamalarını yuklerken clock watchdog timeout hatası mavi ekran alıyorum neden kaynaklıdır acaba uygulamaları calıstıramıyorum da bir türlü

Çözüm
dostum birden çok sebebi olabiliyor android emülatör ile ilgili mavi ekran hatalarının. aklıma ilk gelen bios güncellemeleri, windows güncellemeleri, net. framework 3.5 ten itibaren tüm sürümlerinin yüklü ve güncel olması, ekran kartı driverını son stabil sürümüne güncellemek ve bence en önemli iki şey windowstan hyper-v özelliğini kapatmak ve bios menüsünden de makine sanallaştırmayı Virtualization Technology (SVM) açmak olur. İnşallah çözersin dostum kolay gelsin.
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum birden çok sebebi olabiliyor android emülatör ile ilgili mavi ekran hatalarının. aklıma ilk gelen bios güncellemeleri, windows güncellemeleri, net. framework 3.5 ten itibaren tüm sürümlerinin yüklü ve güncel olması, ekran kartı driverını son stabil sürümüne güncellemek ve bence en önemli iki şey windowstan hyper-v özelliğini kapatmak ve bios menüsünden de makine sanallaştırmayı Virtualization Technology (SVM) açmak olur. İnşallah çözersin dostum kolay gelsin.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Temiz kurulum yap, sürücülerini elle kendin kur.

Overclock, undervolt yaptıysan kapat, CPB kapattıysan geri aç.
BIOS'a git Exit bölümünden Load Defaults yap kaydet çık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...