Evet Merhaba Arkadalar Bu Günlerde root atamayıp üzülen çok kişi var ver herkez cihazlarına zarar vermeden root atmak istemiştir ama malesefki pahalı telefonlarda root olmuyor 
Mesela Bendede Olmuyor Teledon Markam Samsung Galaxsy S7 Edge
Rootlu Bir Android iŞletim Sistemi İstiyorsanız Size Önerdiğim Rootlu Android sistemini indirin diyeceksinizki
Root ne işime yaracak Wifi Şifresi Kırma Clash Of Clan Gibi oyularda Hile Kafa Topu Steamdan Paralı oYUnları Ücretsiz Alma
Google Playdan Paralı Filmleri Parasız AlmA Paralı Oyunları Parazız alma Memu Launcher Linki =
Rap + Vermeyen Ayıp Eder Rap Verin Die Zorlamıyorum Verirsenin Allah Razıo Olsun
Root Telefonunuzda Tüm Engelleri Kaldırır En Sevdiğim Yanı X MODGAMES ile clash of clans gibi oyunlarda hile yapmasıdır
Root Atarsanız Mutlaka Şunları İndirin Tvsiyem
Rap +
google playda super su
Rap + Vermeyen Ayıp Eder Rap Verin Die Zorlamıyorum Verirsenin Allah Razı Olsun
internette freedom
internette xmodgames
internette gamekiller vb.
internette Kırık Link Edit tavsiyem !!
Merak Ediyorsanız Bu Memu Launcher Pc sistemşnde Sorunsuz Çalışır !
Kendisi Rootludur ! Eğer Sorularınız Olursa Bekliyorum
Mesela Bendede Olmuyor Teledon Markam Samsung Galaxsy S7 Edge
Rootlu Bir Android iŞletim Sistemi İstiyorsanız Size Önerdiğim Rootlu Android sistemini indirin diyeceksinizki
Root ne işime yaracak Wifi Şifresi Kırma Clash Of Clan Gibi oyularda Hile Kafa Topu Steamdan Paralı oYUnları Ücretsiz Alma
Google Playdan Paralı Filmleri Parasız AlmA Paralı Oyunları Parazız alma Memu Launcher Linki =
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
ve http://www.memuplay.com/Rap + Vermeyen Ayıp Eder Rap Verin Die Zorlamıyorum Verirsenin Allah Razıo Olsun
Root Telefonunuzda Tüm Engelleri Kaldırır En Sevdiğim Yanı X MODGAMES ile clash of clans gibi oyunlarda hile yapmasıdır
Root Atarsanız Mutlaka Şunları İndirin Tvsiyem
Rap +
google playda super su
internette freedom
internette xmodgames
internette gamekiller vb.
internette Kırık Link Edit tavsiyem !!
Merak Ediyorsanız Bu Memu Launcher Pc sistemşnde Sorunsuz Çalışır !
Kendisi Rootludur ! Eğer Sorularınız Olursa Bekliyorum