Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende mentollü sigaralar piyasadan kaldırılmadan önce mentollü sigara içerdim gün içinde böyle durduk yere kalbime bi ağrı saplanırdı mentollü sigarayı bırakınca normale döndü doktora gitmiştim mentollü sigara dan olduğunu söyledi bırakmanda fayda var kanka
Eloktronik sigara baktığında sigaradaki bir fırt 1 nikotinse bu eloktronik sigara ve ya nargilede 1 fırt 10 fırta bedel internette araştırırsan görürsün.
Elektronik sigara ise direk buhar yapar bu da ciğerler de su toplanmasına da neden olabilir kalbe kadar yansır yani azaltmayı dene ondan sora farkı görürsün.
ben sarma sigara içiyorum bende de kalp ağrısı başladı eskiden hafif sarma sigaraları içiyordum bi sıkıntı olmuyodu son 1 2 aydır sigarayı satan kişi hafif yerine sert sigara mı ne vermeye başladı anlamadım ama sigarayı içime zor çekmeye başladım ve ondan sonra kalp ağrıları başladı bende gittim tütüncüyü değiştirdim. Bence mentollü sigaradan dolayı değil kalp ağrın.