Menu Tasarımı #1 - Restaurant Menusü Nasıl Yapılır - Adobe Illustrator CC 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Gönül İsterdi Ki Her Gün Birlikte Olalım Fakat Renderler Biraz Uzun Sürüyor Malumunuz Menu Yapacağız Menülerin Standart Bir Ölçüsü Yok Fakat En Uygun Fiyat İçin Reklam Ajansınız İle Yada Baskı Yaptıracağınız İşletme İle Görüşüp En Uygun Ölçüyü İstemelisiniz Geri Kalanı da Size Kalmış Ben Genel Mantığını Anlatmak İçin Basit Bir Tasarım Yaptım İlerleyen Zamanlarda Daha Detaylı Çalışmalarımız Olacak Elbette

İzlediğiniz İçin Teşekkürler
Sorunuz Olursa Yazın Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum
Ödev Yapıyorsanız İstediğiniz Bir Konu Varsa Onları Da Yaza Bilirsiniz.​

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Çok çok sagol sayende ogreniyoruz hocam gayet basarilı açiklayaci bir video olmuş en azindan gidip para vermiyoruz ogle boyle kendimiz yapiyoruz ellerin dert gormesin

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok çok sagol sayende ogreniyoruz hocam gayet basarilı açiklayaci bir video olmuş en azindan gidip para vermiyoruz ogle boyle kendimiz yapiyoruz ellerin dert gormesin

Ellerin dert gormesin cok guzel video olmus ve anlatim

Grafik Tasarım Kurslarında Detaylı Anlatmazlar İş Bilen Adam Gidip Oralarda Çalışmaz Genelde Hal Böyle Olunca Haliyle Düşük İş Tecrübesi Olan İnsanlardan Öğrenirsiniz Ben 8 Senedir Reklam Ajanslarında Çalışıyorum Bildiklerimi Size Anlatıyorum Video ve Ses Kalitesi Biraz Düşük Ama Elimden Geldiğince İyileştirmeye Çalışıyorum Likeları ve Yorumları Esirgemeyin yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...