Merak Ediyorum Bilerekmi Yapıyolar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar.

VALORANT'a yeni başlayan sürüsüyle insan foruma girip "valorant için hile yokmu" "valorant'a hile yapalım adminler" "arkadaşlar bildiğiniz wallhack çalışan hile varmı" tarzı sürüsüyle hile arıyolar yani demek istediğim şu acaba şu donanım banları konularıın hiç mi takip etmiyolar? Ayrıyeten oyunun bu versiyonunda banlanırsan geri dönüşü de yok. Neden böyle yapıyosunuz? :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
anlamamzlıktan geliyolar yaşları gereğince belkide

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Riot games hile önleme konusunda oldukça aktif çalışıyor, bence valorant hesabınızı emek vererek kasmışsanız hile aramayın..

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
abi ben fazla ciddiye almamıştım hileye güvendim sonra kabak başımıza patladı kesinkle yapamyın çok sıkıntı

Üye
5 HİZMET YILI
bende wall hack açmıştım ban yemem dedim ama ban yedim hesabım gitti bence hile kulanmayın ban atıyor cünki

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga ban korumalı ve belli etmeyen bi hile lazım zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
volorant hwid atıyor bence hiç gerek yok kullanamaya

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I think that yes I will be paid more to this question

Üye
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba öncelikle nasıl bir BAN yediğinizi öğrenmelisiniz destekten, direk buraya gelip ban yedım nasıl kaldırıcam demeyın cunku ne banı yedıgını bılmıyorsun ve sana onerılen cozumler saglıklı olmayacak. İlk önce ne banı yedıgını ogren. Eğer donanım banı yedıysen geçmiş olsun yenı bır ssd-hdd-usb alıp oyunu onada kursan bu senı bır süre ıdare eder. NEDEN ? Çünkü Dxdiag bilgisini alıyor senden oyun bilgisayarına bağlı her cihaz, kurulu her program, usb portları vs. vs Dxdiag ne diye merak ediyorsan bilgisayar RÖNTGENİ diyebilirim herşeyi mevcut oraya. Merak ediyorsan Google amcaya bır sor derım. Gelelım donanım banı kaldırma adı altında sıze sunulan yalanlara. Onlar geçici hepsi sizi bir süre götürür sistem tam taramada o bılgısayarda daha once donanım banı aldıgını mutlaka yakalar ve malum durum olur bu 1ay 2ay 1gun 1 saat degısır. Sımdı bunun altına yorum yagcak ben 2 aydır oynuyorum bısey olmadı. Sen oyle sanmaya devam et. Elbet bır gun sıstem onu yakalayacaktır ve unutmayın kı daha bu yenı bı oyun Antı Cheat oturunca daha da fena olacak durumlar hıleyı aktıf ettıgın an banlanabılırsın kı bu zamanla olusacak bır durum. Yanı donanım banından kacamassınız sıze tavsıyem nacızane bu oyunda hıleyı UNUTUN. Ip-mac banlar bı tık daha kolay aşması kucuk bı arastırma ıle aşabılırsınız onu ama dedıgım gıbı yardım ıstemeden once ne banı yedıgınızı ogrenın sonra yardım talebınde bulunun. Herkese ıyı forumlar bu arada donanım fıyatları ulkemızde malumdur hıle acarken 1 kez daha dusunun derım.... ( Özellikle veletler sizin için geçerli bu yazılanlar )

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Banın tadını alana kadar herkes "ben belli etmem, azcık kullanır kaparım, dur şu ligide atlıyım" kafasındadır. Fakat sonrasında eyvah para etmez...

Üye
5 HİZMET YILI
Allahım kafayı yicem hala ücretli hile diyolar ? :D Abicim ücretlide ücretsiz de hile olsa bu vanguard yakalarrrr şunu kafanıza sokunnnnn. Milyon dolarlık vanguard sistemi var karşınız da şunu bi anlayın vanguard ın yapılmasınd sürüsüyle insan çalışmış diyorum size. Ücretli hile de şudur : birisi offset pointer değeri bulur ve hileyi yapar programı ücretli satar bunun bi koruması felan yok. Neyse siz ömür boyu pc banı yemedikten sonra akıllanmassınız yiyin sonra foruma bari ban yedim nasıl kaldırırım diye yazıpta burayı meşgul etmeyin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar.

VALORANT'a yeni başlayan sürüsüyle insan foruma girip "valorant için hile yokmu" "valorant'a hile yapalım adminler" "arkadaşlar bildiğiniz wallhack çalışan hile varmı" tarzı sürüsüyle hile arıyolar yani demek istediğim şu acaba şu donanım banları konularıın hiç mi takip etmiyolar? Ayrıyeten oyunun bu versiyonunda banlanırsan geri dönüşü de yok. Neden böyle yapıyosunuz? :D
aga valla biraz akıllarında mantık olsa yapmazlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yapan yerler çok var hile benim oyunuma bi çok hile geldi gına geldi bende açtım ve ban yedim pişman değilim bırakmak için bi sebep oldu sitenin hile çıkarcagınıda sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...