Onaylı Üye
Şimdi Sc den ban yesem direk ip ban mı atıyorlar yoksa sadece hesaba mı birde ne kadar uzun süre kullanılabilir bi sc
Yine de çok belli etmemeni öneririm reportlar bu süreyi hızlandırabilir. İyi oyunlarsevindim o zaman bunu duyduguma main accountum için istemiyorum zaten high eloda oynuyorum ama merak ediyorum sc ile nasıl olucak denemek istiyorum westte
Yine de çok belli etmemeni öneririm reportlar bu süreyi hızlandırabilir. İyi oyunlar![]()
+1 3 hesap kasıp sattım 4. deyim şu an 1 yıl olucak nerdeyse1 Yıla yaklaştı kullandığım hesap hala duruyor
benim arkadaş kullanıyor 3 4 aydır yemedı bende yakında kullanmaya başlıcam umarımŞimdi Sc den ban yesem direk ip ban mı atıyorlar yoksa sadece hesaba mı birde ne kadar uzun süre kullanılabilir bi sc
bu arada evet haklı rapor yeme cidden hızlı ban yemene sebep oluoYine de çok belli etmemeni öneririm reportlar bu süreyi hızlandırabilir. İyi oyunlar![]()
evet lolun ban sıstemı cok değişik yabi arkadaşım yaklaşık 6 aydır kullanıyordu geçen hafta ilk defa ban yedi şans işi biraz anlayacağın
3 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum belli etsem bile hala yemedimŞimdi Sc den ban yesem direk ip ban mı atıyorlar yoksa sadece hesaba mı birde ne kadar uzun süre kullanılabilir bi sc