- Konuyu başlatan
çok şükür iyi valla halmize şükürler olsuniyi geciyor reis sende nasil geciyor?)
yorum kasmak için gelmiş buraya yazdığı şeye bak adam gibi hal hatır sorulan yerde ayıptır ya cidden ayıptırintel gereksiz pahalı ya birde ısınıyor
niye kardeş beğenemedin mi yazdığı mı?geçmyior valla geçiyor desek yalan olur
Post automatically merged:
yorum kasmak için gelmiş buraya yazdığı şeye bak adam gibi hal hatır sorulan yerde ayıptır ya cidden ayıptır
intel tek işlemci performansında iyi ama aga o kadar para farkına değmiyor çok ısınıyor sıvı soğutucusuz zorya para önemli değil pek kaliteden bahsediyoruz bakımını zamanında yaparsan ısınma sorunu ortadan kalkıyor
Benden sana tavsiye alabiliyosan ryzen 3. nesil bişe al en az ryzen 5 3600 kafan rahat ederya bilmiyorum çok kararsızım yeni dizeceğim sistem hakkında en ufak bi bilgim yok ekran kartım hazır ama ryzen mi yoksa intel mi![]()
Allah iyiliğinizi arttırsınpretty good
paşam benim önce bir türkçe kelimeleri düzgün bir şekilde kullanmayı öğrenirsen sevinirim çünkü kullandığın kelimeler yan yana gelince herhangi bir soru ortaya çıkmıyor ikincisi ise konu sahibi arkadaşımız halimizi hatrımızı soruyor bu arkadaş ise alakasız bir şekilde intel performansı hakkında yorum yapıyor yani şu forumda böyleleri yüzüdnen samimiyet kalmıyor. (intel fanıyım)niye kardeş beğenemedin mi yazdığı mı?
Post automatically merged:
intel tek işlemci performansında iyi ama aga o kadar para farkına değmiyor çok ısınıyor sıvı soğutucusuz zor
vaaaay hemşerim neresindennevşehirliyim kardeşim![]()
yuvarlanıp gidiyoruz valla 1 buçuk aydır dışarı çımıyorum yaHepinize sevgiler saygılar nasıl geçiyor ramazan ve koronalı günler?