Merhaba arkadaşlar sizce pc sistemim nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka sistemin iyi para harcamaktan kacinmamişsın ve baya hoşuma gitti banada özelden yazarsan bende toplamak istiyorum böyle

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sisteminin iyi olduğunu bile bile buraya görmemiş gibi reklamını yapman hoş olmamış görgüsüzlük yapmışsın
Hayırdır bu ne ağlaklık. zaten benim için iyi... sorum sizce nasıl
Post automatically merged:

tabi biraz da pc iyiyken buraya atman görgüsüzlük olmuş
dimiiii. dökmüşüz parayı pc'e

Kanka sistemin iyi para harcamaktan kacinmamişsın ve baya hoşuma gitti banada özelden yazarsan bende toplamak istiyorum böyle
tabi yardımcı olurum ben hazır sistem üzerinde bazı değişiklikler yaparak konfigüre ettim

hayrını gor iyi pc almıssın
saol üstad

Güzel sistem güle güle kullan
teşekkür ederim.

baga iyi kardesim kac tl tuttu
sanırım 25K felan tuttu herşey dahil

That's a pretty fired up AMD system. No need to worry. You might wanna upgrade ram
yes maybe after time

Sıvı soğutma biraz gereksiz olmuş, onun yerine klavye/mouse/kulaklık bunlardan birini daha kaliteli bir şey alsan güzel olabilirdi bence.
Şu an sistemim CPU 50-55 Derecelerde GPU 60-64 derecelerde oda sıcaklığım 26 derece ve kasa masa üstünde her türlü oyunda 2160x1440p ultra high oynuyorum değerler böyle

Gayet güzel sistem olmuş parayı bulmuşsun galiba xd soğutuculara ve monitöre biraz daha öncelik vermeni tavsiye ederim. Heveslenip yeni sisteme geçicek arkadaşlarada bi önerim olsun bu devirde asla laptop almayın 10k Laptop alsanız bile çöp diyebilirim msi o bu vb Monitör kasa çok farklı laptop + kasa pc kullanan farkı anlayabilir. Sistemin güzel dediğim gibi kullandığın ekipmanların detaylarını fiyat vb paylaşırsan daha güzel olur.
Bilmiyorum monitör genel olarak esporcular düz tercih ediyor ben espor oyuncusu değilim daha çok hikaye mod oyun seviyorum o yüzden tercihim bu oldu yoksa 6k'ya ya da üzerine 1-2 daha koyup farklı bir monitör daha alabilirdim.

Sistem çok çok iyi, güzel bir sistem dizmişsiniz hayırlı olsun. Sistemde hiç bir sıkıntı yok, ileride sadece 16 GB Ram daha ekleyerek 32 GB Ram ile çok uzun süre kullanabileceğiniz bir PC olur. İleride eğer geliştirmek isterseniz Ryzen 5 5900X ve GTX 3080 TI ile mükemmel kombolarsınız. Onun dışında bu PC'nin şuanki piyasadaki tüm oyunları Ultra-High arası açabileceğine eminim.
Onuda o şekilde alacaktım sonra dediler şu an güncel oyunlarda max 10gb ram yersin gereksiz olur falan diye öyle kaldı. yoksa direk aklımdan geçen 32GB Ram'di yakında alırım

50.000 TL lik bir sistem daha iyisi 3090 lı falan olur heralde :D
3080 alacaktım ancak gerçekten benim için gereksiz olurdu örneğin Ryzen 7 - 9 / 5. nesilde tercih edebilirdim ama Ryzen 5 5x seri aldım şu an max max bunlar işimi görüyor. ihtiyaca karşılık bir alışveriş oldu bence :D

Son düzenleme:
☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Daha ne istersin ki bu yeter sana iyi kullanmalar :)

Üye
8 HİZMET YILI
kanka bende moster var istediğim her oyunu oynuyorum fakat bir tek problem var hafıza 500gb cok az aga ya en fazla 3 oyun indirebiliyorsun ama rahat oynuyorsun

Youtube Osman ın Çiftliği
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gayet efsane bi pc oyna oynayabildiğin kadar :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gayet Güzel bir sistem değişmeyi falan düşünüyorsan bence değişmene gerek yok gayet güzel bir sistem.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bende moster var istediğim her oyunu oynuyorum fakat bir tek problem var hafıza 500gb cok az aga ya en fazla 3 oyun indirebiliyorsun ama rahat oynuyorsun
benim 1 tb o bile doldu sayılır:S

Gayet Güzel bir sistem değişmeyi falan düşünüyorsan bence değişmene gerek yok gayet güzel bir sistem.
Yok daha 2 ay oldu toplayalı teşekkürler.

Teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ekran kartının bir üst modeli olsaydı daha iyi olabilirdi ama buda çok güzel bir sistem allah herkese nasip etsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gayet güzel bir sistem çok iyi fiyata toplamışsın

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Epey Güzel Bir Sistem Mis Gibi Karda Etmişin Daha İyi Ne Olabilir Ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...