merhaba arkdaşlar oyunla ilgili bi sorum olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
oyunu 5 yıldır oynuyorum kimse dava acılmadı dıye bılıyorum acsalar enes keleşe vs memoryhackersa açarlardı seni kandırmışlar klan kasmassan felan diye sohbete cok tkama hatta yazıları kapat bence öyle oyun focuslan sadece

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Seni hacklerim vs diyorlarsa genellikle bu palavra olur. Bilgisayrına nasıl sızabilirler ki meh. Saçmalık hile kullandın diye dava yiyeceğini sanmıyorum kanka ben 5 senedir kullanıyorum.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk hileyi abartma bisey yapamazlar

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Lo reis inanma böyle bom boş şeylere kimliğini gizli tut yeter ;)

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aynısını wolfteamda da diyolardı ama hiçbişey olmadı merak etme inanmada bunlar a

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
öyle birşey olmaz olsa bile uğraşmazlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dava açma durumu ancak şöyle olabilir. sen hile kullanarak başkalarına ait eşyaları çalarsan(kayda değer bir maddi değeri olmalı) o zaman dava açma durumu olabilir ama bu külfetli ve pahalı bir iştir, yıllar sürmesi muhtemel çoluk çocuk uğraşamaz. bilgisayar hacklemesi ve açılamaması da şöyle bir durumda olabilir. bilgisayarının hacklenmesi için windowsunun güncel olmaması yeterlidir fakat o pc yi çöp yapmak için virüsün biosa yerleşmesi gerekiyor. bunu yapabilecek adamlar da Türkiyede toplasan 2 elin parmağını geçmez ve muhtemelen wolftü de oynamazlar :D yani korkman gereken bişey yok gözünü korkutmaya çalışıyorlar :thinkie:

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Korkulcak bireşey yok dostum öyle birşey yapamazlar pc ne

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dava açmaları baya zor yada uğraşmazlar pc hacklenme konusu boş çok zor

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bu konuya sadece uzun uzun random atmak geliyor içimden öyle şeyler yalan dolan zamanında Enes Keles hileci dışında kımseye dava açılmadı hile dışında. Ancak küfür ederseniz birisine ciddi ciddi onunda ihtimali yüzde 1 yalancı cok maksat amaç korkutmak aldanma. Abilere selam taramaya devamm

Üye
9 HİZMET YILI
Gözünü korkutmaya çalışmışlardır.Pc'ni hackleyemezler kolay kolay.

Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim bu seni korkutmak için söylenmiş bi ırzıvat sen takma kafana o zaman milyonalrca kişiye dava açmaları lazım bi kere o kadar avuakta para dayanmaz :D çaktın

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkdaşlar oyunda hile kullandığım için dava açılacağını soylediler sizce doğrumudur

bide bazi oyuncular klana gleip bize puan kastırmasssan pc ni hackler bidaha açamassın fln diyor ondan biraz tıstım aslında :d
dava olayı doğru ederse wolteam edebilir fakat hackleme olayını anlamadım kımsenın ts3 adresine gidip link e tıklamadıgın ve bılmedıgın programları ındırmedıgın surece hackleyemez korkma :)

Üye
5 HİZMET YILI
konuşabilirsin arkadaşım ben buradayım
Post automatically merged:

it's a cool game, but you have to be patient

Son düzenleme:
Çerkes
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
arkdaşlar oyunda hile kullandığım için dava açılacağını soylediler sizce doğrumudur

bide bazi oyuncular klana gleip bize puan kastırmasssan pc ni hackler bidaha açamassın fln diyor ondan biraz tıstım aslında :d
öyle birşey olamaz :D

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
davalık bir şey olsa bu site kapanırdı kimse bir şey yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...