Merhaba Ben Bir Vürüs İcin Bir Uyugulma İnidridm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Adı hitmen pro gezginlerden indirdim vürüs adıda ramit gibi bir seydi suan yokk ve silmek istedim pc ye acılırken daha windows yerinde sağ koşede HİTMAN PRO 3.8.2
Sonra Bende korktum sildim proglardan ama bi anda acıldı ve vürüs taraması yapmaya başladı sizce ne yapamlıyım galiba kaldırmaldı

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Bence programın dosyaları kalmış olabilir o yüzden o programa ait bütün dosyları silmeye çalış ya da denetim masasında hala gözüküyorsa internetten kalıcı program kaldırma programlarını kullanabilirsin ama yüklemeden önce youtube bak

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence programın dosyaları kalmış olabilir o yüzden o programa ait bütün dosyları silmeye çalış ya da denetim masasında hala gözüküyorsa internetten kalıcı program kaldırma programlarını kullanabilirsin ama yüklemeden önce youtube bak
W10 Kulanıyorum PROGRAM ekle veya kaldır kaldırdım ama vürüs taraması yaptı ne yapmalıyım

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Revo Uninstaller PRO diye bir uygulama mevcut. Ücretli fakat ilk 1 ay için deneme sürümü veriliyor indirildiğinde. Arama motoruna Revo Uninstaller PRO yaz ve çıkan uygulamayı indir. Daha sonra açıp sileceğin programı seç ve kaldır butonuna tıkla. Programın kendi kaldırma programı açıldıktan sonra tüm gereksiz dosyaları tarayıp sana bildiriyor ve silmek istediklerini ya kendin seçebilirsin ya da hepsini seç butonu ile hepsini silebilirsin. Gayet sağlıklı bir uygulamadır.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tesekür ederim tavsiyen icin eyw deniyip geri donucem

Revo Uninstaller PRO diye bir uygulama mevcut. Ücretli fakat ilk 1 ay için deneme sürümü veriliyor indirildiğinde. Arama motoruna Revo Uninstaller PRO yaz ve çıkan uygulamayı indir. Daha sonra açıp sileceğin programı seç ve kaldır butonuna tıkla. Programın kendi kaldırma programı açıldıktan sonra tüm gereksiz dosyaları tarayıp sana bildiriyor ve silmek istediklerini ya kendin seçebilirsin ya da hepsini seç butonu ile hepsini silebilirsin. Gayet sağlıklı bir uygulamadır.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
regeditten ve cmd'den komple kaldırabilirsin araştırırsan çıkacaktır

bilmediğiniz sitelerden birşey indirmeyin dikkatli olun

iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam, eğer virüs ssd/hdd'ye ekstra solucan gibi kendini çoğaltmıyorsa, program denemelisiniz diye düşünüyorum, olmadı sağlıklısı format fakat kendiniz bilirsiniz. Ben şöyle bırakayım;

Yararlı video 1;

Yararlı video 2;

Yararlı video 3;
(Önerim, asosyaltr bir çok işi çok güzel başaran kişi, bu üç videodan biri kesin çözüm üretecektir hocam, kolay gelsin.)

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum eğer Kurtarma yedeğin var ise kurtarma seçeneğinden kurduğun günün bir gün öncesine geri dönmeyi dene çözülmez ise malware ile tarattır o'da çözüm sağlamaz ise format atman gerekecek

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Önerdiğim Revo Uninstaller PRO uygulamasını kurup bir çözüm bulabildin mi? Geri dönüş sağlarsan hoş olur.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam, eğer virüs ssd/hdd'ye ekstra solucan gibi kendini çoğaltmıyorsa, program denemelisiniz diye düşünüyorum, olmadı sağlıklısı format fakat kendiniz bilirsiniz. Ben şöyle bırakayım;

Yararlı video 1;

Yararlı video 2;

Yararlı video 3;
(Önerim, asosyaltr bir çok işi çok güzel başaran kişi, bu üç videodan biri kesin çözüm üretecektir hocam, kolay gelsin.)
solucan degil agam ekran vürüsüyümüşde temizlendi galiba hadi hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...