W10 Kulanıyorum PROGRAM ekle veya kaldır kaldırdım ama vürüs taraması yaptı ne yapmalıyımBence programın dosyaları kalmış olabilir o yüzden o programa ait bütün dosyları silmeye çalış ya da denetim masasında hala gözüküyorsa internetten kalıcı program kaldırma programlarını kullanabilirsin ama yüklemeden önce youtube bak
W10 Kulanıyorum PROGRAM ekle veya kaldır kaldırdım ama vürüs taraması yaptı ne yapmalıyım
Revo Uninstaller PRO diye bir uygulama mevcut. Ücretli fakat ilk 1 ay için deneme sürümü veriliyor indirildiğinde. Arama motoruna Revo Uninstaller PRO yaz ve çıkan uygulamayı indir. Daha sonra açıp sileceğin programı seç ve kaldır butonuna tıkla. Programın kendi kaldırma programı açıldıktan sonra tüm gereksiz dosyaları tarayıp sana bildiriyor ve silmek istediklerini ya kendin seçebilirsin ya da hepsini seç butonu ile hepsini silebilirsin. Gayet sağlıklı bir uygulamadır.
nasıl yapıcam acıklarmısın thxregeditten ve cmd'den komple kaldırabilirsin araştırırsan çıkacaktır
bilmediğiniz sitelerden birşey indirmeyin dikkatli olun
iyi forumlar
orda dedim ya googleden araştır diyenasıl yapıcam acıklarmısın thx
orda dedim ya googleden araştır diye
solucan degil agam ekran vürüsüyümüşde temizlendi galiba hadi hayırlısıHocam, eğer virüs ssd/hdd'ye ekstra solucan gibi kendini çoğaltmıyorsa, program denemelisiniz diye düşünüyorum, olmadı sağlıklısı format fakat kendiniz bilirsiniz. Ben şöyle bırakayım;
Yararlı video 1;
Yararlı video 2;
Yararlı video 3;(Önerim, asosyaltr bir çok işi çok güzel başaran kişi, bu üç videodan biri kesin çözüm üretecektir hocam, kolay gelsin.)
nerden bullucam aga dosyarlıo programa dait tüm dosyaları sil dostum
dostum denetim masasındaki o dosyaya ait şeyleri silnerden bullucam aga dosayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?