Merhaba ben chaster12. LOL ve fifa oyuncusuyum. 5 aya diş hekimiyim. Siteyi internetten oyunlarla alakalı açıklar araştırırken buldum. Kaydolmak birkaç gün öncesine nasipmiş ama epeydir takip ediyorum. İyi forumlar 
Hoş geldin ilk öncelikle hayırlı olsun mesleğin ????Hoş geldin ilk öncelikle hayırlı olsun mesleğin ve foruma katılman güzel olmuş iyi vakitler dilerim
Galiba yanlış kişiyi alıntıladın kralHoş geldin ilk öncelikle hayırlı olsun mesleğin ????
Hocam foruma hoşgeldin iyi vakit geçirme dileğiyleMerhaba ben chaster12. LOL ve fifa oyuncusuyum. 5 aya diş hekimiyim. Siteyi internetten oyunlarla alakalı açıklar araştırırken buldum. Kaydolmak birkaç gün öncesine nasipmiş ama epeydir takip ediyorum. İyi forumlar![]()
iyi forumlar hocam hoş geldinMerhaba ben chaster12. LOL ve fifa oyuncusuyum. 5 aya diş hekimiyim. Siteyi internetten oyunlarla alakalı açıklar araştırırken buldum. Kaydolmak birkaç gün öncesine nasipmiş ama epeydir takip ediyorum. İyi forumlar![]()
merhaba aramıza hoşgeldin ,hayırlı olsunMerhaba ben chaster12. LOL ve fifa oyuncusuyum. 5 aya diş hekimiyim. Siteyi internetten oyunlarla alakalı açıklar araştırırken buldum. Kaydolmak birkaç gün öncesine nasipmiş ama epeydir takip ediyorum. İyi forumlar![]()