Herkese merhaba dostlar bu platforma önceleri hille için gelip gidiyordum bu gün onaylı üye olmaya çalışıyorum fakat onaylı üyeden daha çok formun içi beni sardı sohpetleri konuları gayet iyi ileriki günlerde bana bağımlılık yapıcak gibi duruyor
başlarda bende onaylı üye olmak için uğraşıyordum fakat cidden yardım etmeyi seven ve bilgisini esirgemeyen insanlarla dolu bir ortama sahip bir yer ara ara giriyorum verebildiğim kadar cevap verip bir sonrasında tekrardan sadece okumak için zaman ayırıyorum bazen bizlerde bir şeyler öğreniyoruzHerkese merhaba dostlar bu platforma önceleri hille için gelip gidiyordum bu gün onaylı üye olmaya çalışıyorum fakat onaylı üyeden daha çok formun içi beni sardı sohpetleri konuları gayet iyi ileriki günlerde bana bağımlılık yapıcak gibi duruyor
Hoşgeldinforum öyle ya sarıyor sohbeti muhabbettiHerkese merhaba dostlar bu platforma önceleri hille için gelip gidiyordum bu gün onaylı üye olmaya çalışıyorum fakat onaylı üyeden daha çok formun içi beni sardı sohpetleri konuları gayet iyi ileriki günlerde bana bağımlılık yapıcak gibi duruyor
7. Yılım oldu xDHerkese merhaba dostlar bu platforma önceleri hille için gelip gidiyordum bu gün onaylı üye olmaya çalışıyorum fakat onaylı üyeden daha çok formun içi beni sardı sohpetleri konuları gayet iyi ileriki günlerde bana bağımlılık yapıcak gibi duruyor
burayı sadece hille yapanların kulandığı bir yer olarak düşünüyordum fakat daha geniş bir platform olduğunu keşfetim inşallah beraber daha güzel zamanlar geçireceğizHarbi bağımlılık yapar bu arada hoş geldin aramıza erdem sen de daha kaliteli vakit geçireceğini düşünüyorum
Maşallah7. Yılım oldu xD
Aramıza hoşgeldin
bu gün öyle oldu normalde face youtube açardım bugün youtube forum açık açtığım konuya insanların yazması daha çok hoşuma gitti özellikleHoş geldin bır zaman sonra zaten istemsizce giriyorsun bağlılık yağıyor![]()
bende yeni geldim aleyküm selamHerkese merhaba dostlar bu platforma önceleri hille için gelip gidiyordum bu gün onaylı üye olmaya çalışıyorum fakat onaylı üyeden daha çok formun içi beni sardı sohpetleri konuları gayet iyi ileriki günlerde bana bağımlılık yapıcak gibi duruyor
evet konuları ve sohpetleri okurken anladım hiç toksik yok çok iyiAramıza hoş geldin buranın ortamı çok iyidir sohbet olsun bi konuda hata alırsın yardımcı olurlar en sevdiğim yanı da bunlar oluyor genellikle
Senden hoş geldin brobende yeni geldim aleyküm selam
sağol teşekkür ederimHoşgeldin Erdem forumda etkileşim iyi güzel vakit geçireceğinden eminim