- Yasaklandı
Banlı Üye
merhabalar iyi günler bu gün size kullandığım programları anlatacağım
öncelikle ligin ne yok peak ne demeyin Kral Scottish veya Pyef ve Scottish veyahut Scottish adlı hesapların liglerine bakabilirsiniz
ilk olarak mhnin wsrebornünü kullanıyorum
yanında baseult takım arkadaşı nick gösterme programını kullanıyorum
zoom hack olmadığı için ayrı bir yandan zoom hack kullanıyorum
şimdi bunlar işinize nasıl yarayacak ?
scriptle oynadığımız için öncelikle en iyi olarak gördüğüm wsrebornü tavsiye ediyorum
baseult programı yanlız üst liglerde faydalığı olucaktır o yüzden dia 2 altındaysanız tavsiye etmem
zoom hackide genellikle haritada fazla baktığımdan mapi küçük oynayamadığım için zoom hack lazım oluyor
ayrıyetten ne oynuyorsun derseniz :
adcde ezreal / kogmaw / tw / xayah
midde viktor / ahri / kartush
bu herolar kesinlikle win almanızı solo taşımanıza yardımcı olucak herolar olabilir fakat ben oyunun genel olarak bildiğim için kesin win diyemem bu herolar alakalı
o yüzden öncelikle oyun bilginizi artırmayı denemelisiniz
önerebileceğim yt kanalları:
lol komodo (eski bir inaktif kanal)
psikolol
2 kanalda işinize yarayacak bilgiler mevcuttur
herhangi bir sorununuz olursa dc adresim : _ Scottish _#5698 (challanger accountumun resmini bulamadım sorry
)
öncelikle ligin ne yok peak ne demeyin Kral Scottish veya Pyef ve Scottish veyahut Scottish adlı hesapların liglerine bakabilirsiniz
ilk olarak mhnin wsrebornünü kullanıyorum
yanında baseult takım arkadaşı nick gösterme programını kullanıyorum
zoom hack olmadığı için ayrı bir yandan zoom hack kullanıyorum
şimdi bunlar işinize nasıl yarayacak ?
scriptle oynadığımız için öncelikle en iyi olarak gördüğüm wsrebornü tavsiye ediyorum
baseult programı yanlız üst liglerde faydalığı olucaktır o yüzden dia 2 altındaysanız tavsiye etmem
zoom hackide genellikle haritada fazla baktığımdan mapi küçük oynayamadığım için zoom hack lazım oluyor
ayrıyetten ne oynuyorsun derseniz :
adcde ezreal / kogmaw / tw / xayah
midde viktor / ahri / kartush
bu herolar kesinlikle win almanızı solo taşımanıza yardımcı olucak herolar olabilir fakat ben oyunun genel olarak bildiğim için kesin win diyemem bu herolar alakalı
o yüzden öncelikle oyun bilginizi artırmayı denemelisiniz
önerebileceğim yt kanalları:
lol komodo (eski bir inaktif kanal)
psikolol
2 kanalda işinize yarayacak bilgiler mevcuttur
herhangi bir sorununuz olursa dc adresim : _ Scottish _#5698 (challanger accountumun resmini bulamadım sorry
Ekli dosyalar
Son düzenleme: