- Yasaklandı
-
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Banınız açılmıyacaktır .Bu hesapla devam edebilirsiniz
Tekrardan hoşgeldin
hoşgeldin
Hoşgeldin dostum.
Çok Teşekkür Ederim Sağolun VarOlun... Aaa Sayın @FaLCoN Bey Süper Mod Olmuş Tebrik Ederim Benim Dönemimde Support Leader'divay be ne kadar eski üyeler varmış tekrar hoşgeldin
Seçkin üye olup adınızı değiştirebilirsiniz. İsteğe göre isim değiştirilmemekte.Çok Teşekkür Ederim Sağolun VarOlun... Aaa Sayın @FaLCoN Bey Süper Mod Olmuş Tebrik Ederim Benim Dönemimde Support Leader'diRica Etsem Adımı Değiştirebilirmiyim ?
Mesaj Sınırı Gelmeseydi Daha Kolay Olabilirmiydi Acaba ?Seçkin üye olup adınızı değiştirebilirsiniz. İsteğe göre isim değiştirilmemekte.
ne sen sor ne ben söyleyeyimTek bir soru önceden neden ban yedin
Spamların önüne bu şekilde daha kolay geçiliyor. Vaktinizi foruma ayırırsanız yemek yiyebilirsiniz. Emek + vakit = Hile kullanımıMesaj Sınırı Gelmeseydi Daha Kolay Olabilirmiydi Acaba ?Bilgilendirme İçin Teşekkürler..
Beni Gerçekten Tanıyor Olsaydın Hile Amaçlı Burda Olmadığımı Bilirdin Yinede Tavsiye İçin Teşekkürler.Spamların önüne bu şekilde daha kolay geçiliyor. Vaktinizi foruma ayırırsanız yemek yiyebilirsiniz. Emek + vakit = Hile kullanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?