merhaba sayın oyuncular bi bakabilirler mi ? öneriye ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merhaba beyler aktif lol oyuncusuydum fakat sezonu challanger bitirdim ve artık lolü sildim istemiyorum oynamak bu yüzden online oynayacağım bir oyun lazım metin 2 gibi zaman çalan boş emek gerektiren bir oyun olsun istemiyorum
(csgo dota pubg rainbow sixsiege paladins team fortess warframe) bunları oynadım başka öneri istiyorum bunlar haricinde.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum önceden bende oyun bağımlısıydım. İlk oyunum wolftü'di ama oyun oynayarak sadece vakit öldürürsün ve sanal arkadaş kazanırsın. Bunlardan bazıları senin dostun, kardeşin sevdiğin biri olur zamanla ama genellikle sanaldan arkadaşlık hiçbir zaman ilerlemez. Oyun önerisi istemek yerine oyun oynayacağın vakti-nakte çevirmek sana kalmış...

Önceden bu saydığın oyunların çoğunluğunu oynadım ve çok fazla zaman kaybettiğimi gördüm. İnsan yaşı büyüdüğünde bunu fark eder. Şuan belki yaşın küçük olabilir veya olmayabilir, ancak vakit öldürmekten başka bişey değildir.

Oyun oynayacağına:
  • Arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin. (Real Arkadaş)
  • Bir iş veya proje üstünde çalışabilirsin. (Her iş olur.)
  • Spor yapabilir, gündelik hayatına daha çok özen gösterebilirsin.
ve dahası...

Dostum sana tavsiye eğer günde 2 saat'ten fazla oyun oynuyorsan para kazanabileceğin bir oyun oynamanı tavsiye ederim. Genellikle çoğu oyun parayı kendine çekiyor bunu zaten sen daha iyi biliyorsun. Dolayısıyla zamanını ve vaktini çöpe atacak işlerle uğraşacağına normal hayatına daha çok önem ver veya oyunu tamamıyla bırakmanı tavsiye ederim.

Şuan bırakmayacaksın büyük ihtimalle ama yaşın büyüdüğü zaman anlayacaksın bu dediklerimi...

Oyun sana arkadaş kazandırmaz, kazandırsa bile sanal arkadaş olur ve o'da bir gün seni bırakıp gider... Yaşayıp göreceksin! belki de yaşamışsındır.

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
a
Post automatically merged:

Dostum önceden bende oyun bağımlısıydım. İlk oyunum wolftü'di ama oyun oynayarak sadece vakit öldürürsün ve sanal arkadaş kazanırsın. Bunlardan bazıları senin dostun, kardeşin sevdiğin biri olur zamanla ama genellikle sanaldan arkadaşlık hiçbir zaman ilerlemez. Oyun önerisi istemek yerine oyun oynayacağın vakti-nakte çevirmek sana kalmış...

Önceden bu saydığın oyunların çoğunluğunu oynadım ve çok fazla zaman kaybettiğimi gördüm. İnsan yaşı büyüdüğünde bunu fark eder. Şuan belki yaşın küçük olabilir veya olmayabilir, ancak vakit öldürmekten başka bişey değildir.

Oyun oynayacağına:
  • Arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin. (Real Arkadaş)
  • Bir iş veya proje üstünde çalışabilirsin. (Her iş olur.)
  • Spor yapabilir, gündelik hayatına daha çok özen gösterebilirsin.
ve dahası...

Dostum sana tavsiye eğer günde 2 saat'ten fazla oyun oynuyorsan para kazanabileceğin bir oyun oynamanı tavsiye ederim. Genellikle çoğu oyun parayı kendine çekiyor bunu zaten sen daha iyi biliyorsun. Dolayısıyla zamanını ve vaktini çöpe atacak işlerle uğraşacağına normal hayatına daha çok önem ver veya oyunu tamamıyla bırakmanı tavsiye ederim.

Şuan bırakmayacaksın büyük ihtimalle ama yaşın büyüdüğü zaman anlayacaksın bu dediklerimi...

Oyun sana arkadaş kazandırmaz, kazandırsa bile sanal arkadaş olur ve o'da bir gün seni bırakıp gider... Yaşayıp göreceksin! belki de yaşamışsındır.
Bu yüzden sana abi diye hitap edeceğim şimdi abi şyöle dışarda real arkadaşlarımla zaman geçiririm ama birgün bana kazık atıp atmaycakları ne malum kalp kıracakları kırmyacakları beni kötü yola sürükleyip sürüklemeyecekleri dediğim gibi kazık yemek vs vs ben insanların bir şahısa bilgisayar oyunundan daha çok zarar verdiğini düşünüyorum malatya gibi bir şehirde çarşı bile çöplük gibi bir yer dışarıda çıkamam yani para kazanmakta çok isterdim sanaldan ama işte...

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Estafurullah canım kardeşim, ben genelleme söylemiştim aslında her arkadaş kötü değildir. Adam akıllı tanıdığın arkadaşın varsa onla her gün görüşmeye ve vakit geçirmeye çalış derim.

Kazık yemek istemiyorsan dikkatli seçeceksin arkadaşlarını ciddi konuşacaksın herkesle... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...