2 May 2019 #21 receeep R Üye Katılım 2 May 2019 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 21 7 HİZMET YILI cercer16' Alıntı: Verdiğim Videoyu İzle Bakalım Belki İşe Yarar Genişletmek için tıklayın ... yok işe yaramadı off Post automatically merged: 2 May 2019 cercer16' Alıntı: Hatanı Tam Anlamadım ama şu video işine yarayabilir. ben windows 8.1 kurdum net fremwork kurulmuyordu şimdi onuda halletim şu videoyu izle bakalım işine yarayabilir. Genişletmek için tıklayın ... yok yaramadı nasıl cözücem yardım
cercer16' Alıntı: Verdiğim Videoyu İzle Bakalım Belki İşe Yarar Genişletmek için tıklayın ... yok işe yaramadı off Post automatically merged: 2 May 2019 cercer16' Alıntı: Hatanı Tam Anlamadım ama şu video işine yarayabilir. ben windows 8.1 kurdum net fremwork kurulmuyordu şimdi onuda halletim şu videoyu izle bakalım işine yarayabilir. Genişletmek için tıklayın ... yok yaramadı nasıl cözücem yardım
2 May 2019 Konuyu başlatan #22 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Bilmiyorum Hatanı Daha Detaylı Bir Şekilde Yada Hatanın Görselini Atarmısın Daha Detaylı Yardımcı OLayım
Bilmiyorum Hatanı Daha Detaylı Bir Şekilde Yada Hatanın Görselini Atarmısın Daha Detaylı Yardımcı OLayım