Merhaba Bedi4141!
Öncelikle eğitiminde sana başarılar diliyorum! Dijital oyun tasarımı bölümü okuman senin hiçbir zararına olmayacaktır. Zira güncel çağımızda yazılım/programlama/dijital aktiflik vb. gibi teknolojik işçilikler en başarılı yerlerini almıştır. Günler ilerledikçe paranın bile yerini sanal para almaya başladığı için teknoloji hiçbir zaman seni aldatmayacaktır.
Bu genellemelerimden sonra bahsetmiş olduğun bölüm için sana tavsiye vereyim. Birkaç yakınım Play Store'a belirli kısıtlamalara ve güvenliğe sahip bir tür forum aplikasyonu çıkarmıştı. Hal böyle olunca tutmaya başladı ve kendilerini bir şirket kademesine atayıp bu profil adı altında oyun çıkarmak istediler. Sanal ortamdan belirli eğitimler (ücretli) alarak kendilerini geliştirdiler ve bu konuda güzel bir bilgi hakimi oldular. Daha sonra avrupa ülkelerinde olduğu gibi bağımlı CryTek şirketi gibi türk şirketlerinden teklif aldılar lakin kendileri kendi yollarını çizmeyi ve gelecekte kendi planlarının başarılarının ardında gitmesi gerektiğini söylediler.
Şu an bile en düşük eğitim almış sadece web tasarımı hatta template kodlarının temelini bilen orta okul öğrencisi gibi bilgiye sahip olan insanların bile önleri çok açık. Bu konuda asla yanılacağını düşünmüyorum.
Umarım yeterli bilgi vermişimdir
hey eğer hala aklında soru işaretleri kaldıysa beni etiketleyip bu topice geri adım atmamı sağlayabilirsin!
Teşekkürler