Merhabalar ben oQeF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beni kiminiz bilir kiminiz bilmez. Aranızda yeniyim. .net developeriyim. 21 yaşındayım ve forumlarda takılmayı çok seviyorum. 3 sene internet kafe geçmişim olduğu için her türlü windows / imaj / iso / imaging / ccboot gibi işlerde mükemmel bilgiliyimdir. Kendim hakkımda ve projelerimden bahsetmek istiyorum. Şu sıralar internet kafelerin ciroları düşük olduğu için satıp bir mining rig dizdim ( ki zaten mining yapıyordum). Şuan 600mh's lik bir sistemim var ve gayet memmunum. Şu sıralar kendi mining programımı geliştirmekteyim. Biraz yol kat ettim. Claymore(phoenixminer) ilk sürümlerinin git leriyle bir miner yazdım ama pek stabil değildi bu sebepten rafta durmakta ( amd için iyi çalışıyor aslında). Her neyse yazılımım şuan için sadece linux için çalışıyor. Ama yakında windowsada çıkaracağım. Konuyu hiç uzatasım yok bu yüzden kendinize iyi bakın görüşmek üzere :).

unknown.png

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aramıza hoşgeldin. Tanıştığımıza memnun oldum

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Foruma hoşgeldiniz hocam, mining projenizi merakla bekliyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aramıza hoşgeldin şimdiden bu tarz bi içerik şaşırtıcı doğrusu :)

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben de elimdeki Asus 1060 3GB Ekran kartı boşta durmasın diye bir şeyler yapayım diyorum ama en iyisi satmak sanırım :D

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Teşekkür ederim. Hoşbuldum.

Genel olarak şöyle diğer minerlerda devfee mevcut. %1 olarak hashrateniz paylaşılıyordu. Claymore üzerinde çalışmalarımı bitirdiğimde mutlaka paylaşacağım. İyi geceler.
Miningden çok anlamadığım için soruyorum %1 kazancınızı ne kadar etkiliyor?

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
welcome brother

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Beni kiminiz bilir kiminiz bilmez. Aranızda yeniyim. .net developeriyim. 21 yaşındayım ve forumlarda takılmayı çok seviyorum. 3 sene internet kafe geçmişim olduğu için her türlü windows / imaj / iso / imaging / ccboot gibi işlerde mükemmel bilgiliyimdir. Kendim hakkımda ve projelerimden bahsetmek istiyorum. Şu sıralar internet kafelerin ciroları düşük olduğu için satıp bir mining rig dizdim ( ki zaten mining yapıyordum). Şuan 600mh's lik bir sistemim var ve gayet memmunum. Şu sıralar kendi mining programımı geliştirmekteyim. Biraz yol kat ettim. Claymore(phoenixminer) ilk sürümlerinin git leriyle bir miner yazdım ama pek stabil değildi bu sebepten rafta durmakta ( amd için iyi çalışıyor aslında). Her neyse yazılımım şuan için sadece linux için çalışıyor. Ama yakında windowsada çıkaracağım. Konuyu hiç uzatasım yok bu yüzden kendinize iyi bakın görüşmek üzere :).

unknown.png
Hoş geldin, takipteyim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Foruma hoşgeldiniz hocam
Post automatically merged:

Foruma hoşgeldiniz hocam

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Miningden çok anlamadığım için soruyorum %1 kazancınızı ne kadar etkiliyor?
600 mh değerimin 6 mhını miner kesiyor bazen double mining yapıyorum 12mh alıyor. 12mhlık bir kartı 2 bin tlye satıyorlar siz düşünün. Yani çok bir farkı yok ama olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...