Üye
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin kardeşim tekrardan.
Kral hoşgeldin tekrardanMerhabalar, Adım Kaan 22 yaşındayım buraya konu açmak birazcık uzun sürmüş olabilir. Yaklaşık 4 senedir falan üyeyim. Fazla mesaj attığım yok ama son zamanlarda mesaj konusunda da aktif olmaya başladım/başlamayı düşünüyorum. Discordda Şu an supporter olan Porferious ile karşılaştım,Sayesinde bu forumu tekrar hatırladım.
yeniden hoş geldin kardeşim iyi forumlarMerhabalar, Adım Kaan 22 yaşındayım buraya konu açmak birazcık uzun sürmüş olabilir. Yaklaşık 4 senedir falan üyeyim. Fazla mesaj attığım yok ama son zamanlarda mesaj konusunda da aktif olmaya başladım/başlamayı düşünüyorum. Discordda Şu an supporter olan Porferious ile karşılaştım,Sayesinde bu forumu tekrar hatırladım.
HOŞ GELDİNN bende yeni geldim 6 yıldan sonraMerhabalar, Adım Kaan 22 yaşındayım buraya konu açmak birazcık uzun sürmüş olabilir. Yaklaşık 4 senedir falan üyeyim. Fazla mesaj attığım yok ama son zamanlarda mesaj konusunda da aktif olmaya başladım/başlamayı düşünüyorum. Discordda Şu an supporter olan Porferious ile karşılaştım,Sayesinde bu forumu tekrar hatırladım.
Hoşgeldin reis bende aynı durumdaydım geri dönüş yaptımMerhabalar, Adım Kaan 22 yaşındayım buraya konu açmak birazcık uzun sürmüş olabilir. Yaklaşık 4 senedir falan üyeyim. Fazla mesaj attığım yok ama son zamanlarda mesaj konusunda da aktif olmaya başladım/başlamayı düşünüyorum. Discordda Şu an supporter olan Porferious ile karşılaştım,Sayesinde bu forumu tekrar hatırladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?