Tanışmak için geç kaldık, gelin tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hoş geldin Dostum iyi forumlar tanışığımıza memnun oldum isim vermek bana göre değil

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Öncelikle hoş geldin dostum forumun deli mi deli en efsane delisi benim tanıştığımıza memnum oldum.

Tekrardan hoşgeldin.

✅İyi forumlar dilerim.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu forumu zamanında keşfedip üye olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Merhaba bende 2 üni okuyan bir genç :) memnun oldum.

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
hoş buldum, hileyle ilk wolftü de tanışmıştım.. o zaman küçüğüm tabi abim bilgisayara metin2-combat arms eu falan yüklüyordu onları oynuyordum, wolftü e de o başlatmıştı. Hilenin ilk zamanlar ne olduğunu bilmiyordum, ta ki internet kafeye gidene kadar. ortak paylaşım dosyalarından hile dağıtıyorlardı millet, bana da bir abi göstermişti. hile aşırı basit bir şeydi, rapid fire, sınırsız mermi falan vardı herhalde. o zaman dedim ki, biz bu oyunu boşa oynuyormuşuz. hileler başlamadan ya da fazla ortaya çıkmadan önce hayalet kurtla iki tapınakta hayalet kurtla sütunlarda tutunup beklemek bile çok güzel geliyordu. Ondan sonra yt de dwordu falan gördüm, foruma kayıt oldum. Foruma ilk girdiğimde site bu şekilde değildi, daha basitti tabi. Ortada chat alanı vardı. 20 kişi falan ordan makara muhabbet yapıyordu, insanlar hileden çıkan sorunları oraya yazıyordu. O chat beni foruma bağlamıştı. Sitede çince isimli biriyle, nader11ndeu kurucuydu. Keşke o zamanlara dönebilsek. Oyunlardan bile çok ayrı zevkler alıyordum, şimdi bilgisayarda birkaç oyunu 5-10 dk oynamaktan öteye geçemiyorum.
Post automatically merged:

Bende memnun oldum kanka, soldaki "1 yıldır üye" tarzındaki rozetleri nasıl o kısmına ekleyebiliyoruz?
1 yıl aktıf kalman gerek canım :)

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
verilmiş olsa benım 2. yılda verilirdi :)
Sanırım tam zamanlı olarak yıl olayı veriliyor, Daha eylül ayı gelmediği için 2.yılını alamamış olabilirsin. Bana ödül olarak verilmiş ama mesaj yazdığımda sol kısımda gözükmüyor, onu çözemedim.

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Sanırım tam zamanlı olarak yıl olayı veriliyor, Daha eylül ayı gelmediği için 2.yılını alamamış olabilirsin. Bana ödül olarak verilmiş ama mesaj yazdığımda sol kısımda gözükmüyor, onu çözemedim.
14 Aralık 2022 de verilir o Rozetin benım 1 yıl gecince verildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...