Get Down On Your Knees This İs Last Kiss
Uzman Üye
valorant oynamak için valorant closed beta keyine ihtiyacınız var ve bu key twitch izleyerek düşüyor ve ne kadar çok izlerseniz sizin yüzdelik pychartınız (daire grafiği) artıyor bu şekilde düşürülüyor ama çoğu arkadaşım pc sini açık bırakamıyor ailevi sebeblerden bende bir taktık buldum şimdi anlatmaya başlayım ilk önce bir tane vds buluyoruz (1 haftalık bedava vdsler var) vds dediğimiz serverlardır bu serverler pc görevi görüyorlar aslında ve siz kapatana kadar kapanmaz ben 3. keyimi bu şekilde düşürdüm ihtiyacımız olanlar 1riot hesabı
2 twitch hesabı 3 vds vds ten twitchi açıyoruz ve sadece 1 yayın açıyoruz (isteyen kişiler vds dışında kendi pc sinden de açabilirler ama farklı twitch hesabı olmak zorundadır) bu şekilde hiç vds kapanmadığı için yayın kapanana kadar siz twitch te yani yayında aktif olarak gözükeceksiniz (aktivetimi paylaşı açmanız öneririm) benden bu günlük bu kadar yeni bir şey bulursa paylaşacağım
2 twitch hesabı 3 vds vds ten twitchi açıyoruz ve sadece 1 yayın açıyoruz (isteyen kişiler vds dışında kendi pc sinden de açabilirler ama farklı twitch hesabı olmak zorundadır) bu şekilde hiç vds kapanmadığı için yayın kapanana kadar siz twitch te yani yayında aktif olarak gözükeceksiniz (aktivetimi paylaşı açmanız öneririm) benden bu günlük bu kadar yeni bir şey bulursa paylaşacağım