Merhabalar Drop Düşürme Taktiği Gibi Bir Şey Buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Get Down On Your Knees This İs Last Kiss
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valorant oynamak için valorant closed beta keyine ihtiyacınız var ve bu key twitch izleyerek düşüyor ve ne kadar çok izlerseniz sizin yüzdelik pychartınız (daire grafiği) artıyor bu şekilde düşürülüyor ama çoğu arkadaşım pc sini açık bırakamıyor ailevi sebeblerden bende bir taktık buldum şimdi anlatmaya başlayım ilk önce bir tane vds buluyoruz (1 haftalık bedava vdsler var) vds dediğimiz serverlardır bu serverler pc görevi görüyorlar aslında ve siz kapatana kadar kapanmaz ben 3. keyimi bu şekilde düşürdüm ihtiyacımız olanlar 1riot hesabı
2 twitch hesabı 3 vds vds ten twitchi açıyoruz ve sadece 1 yayın açıyoruz (isteyen kişiler vds dışında kendi pc sinden de açabilirler ama farklı twitch hesabı olmak zorundadır) bu şekilde hiç vds kapanmadığı için yayın kapanana kadar siz twitch te yani yayında aktif olarak gözükeceksiniz (aktivetimi paylaşı açmanız öneririm) benden bu günlük bu kadar yeni bir şey bulursa paylaşacağım :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
volarant cıktı mı ben gec kalmısım galıba

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende düşük izliyecisi olan yayıncıları izleyip düşürdüm sizde öyle yapabilirsiniz

Üye
6 HİZMET YILI
bu kadar uğraşmaya gerek yok baya yayıldı 2 saat izlemeyle havuza katılınıyo

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Gayet iyi taktik özellikle 7/24 loop stream yapan yayınlar var onlara bıraktın mı sıkıyorsa düşmesin.Güzel düşünülmüş konu için teşekkürler.

Get Down On Your Knees This İs Last Kiss
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Teşekkürler sabah ilk işim bu söylediklerini birebir yapmak olacak.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ahaha 1 anlattığım gibi yap 1 haftada düşer diyor zaten yapmasanda düşer 1 haftada

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valorant oynamak için valorant closed beta keyine ihtiyacınız var ve bu key twitch izleyerek düşüyor ve ne kadar çok izlerseniz sizin yüzdelik pychartınız (daire grafiği) artıyor bu şekilde düşürülüyor ama çoğu arkadaşım pc sini açık bırakamıyor ailevi sebeblerden bende bir taktık buldum şimdi anlatmaya başlayım ilk önce bir tane vds buluyoruz (1 haftalık bedava vdsler var) vds dediğimiz serverlardır bu serverler pc görevi görüyorlar aslında ve siz kapatana kadar kapanmaz ben 3. keyimi bu şekilde düşürdüm ihtiyacımız olanlar 1riot hesabı
2 twitch hesabı 3 vds vds ten twitchi açıyoruz ve sadece 1 yayın açıyoruz (isteyen kişiler vds dışında kendi pc sinden de açabilirler ama farklı twitch hesabı olmak zorundadır) bu şekilde hiç vds kapanmadığı için yayın kapanana kadar siz twitch te yani yayında aktif olarak gözükeceksiniz (aktivetimi paylaşı açmanız öneririm) benden bu günlük bu kadar yeni bir şey bulursa paylaşacağım :)
Yardımcı olman için 1 haftalık bedava vds var demekle olmuyo o biliyorsan paylaşıcaksın :) iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bende 4 tane hesab var cokm kolay düşüyor :D ne zaman denesem düştü

Morfin Army Leader
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Denemekten Zarar Gelmez Bence

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ücretsiz vps/vds bulmak çok zor ücretsiz olanlarda kredi kartı kimlik bilgisi vs. istiyor ayrıca linux

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
havuz sistemi olarak çalışıyor 2 saat izleseniz valorant yayını bir daha izlemesseniz bile düşebiliyor bu kadar uğraşmaya değer mi bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...