Merhabalar Visual Studio 2013 ultimate build diye bir seçenek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
merhaba herkese googlede bir metin2 içişn GetTargetDamage source kaynağı buldum ayarladım ama kullandığım programda build edemiyorum build seçeneği build solution adına birşey yok
build ediceğim dosyanın adı dllmain.cpp çözemedim arkadaşlar teamwiever üzerinden yardımcı olurmusunuz metin2 hilesi kodluyorum wall speed attack speed tamam ama get target damagede problem yaşiıyorum kullandığım programda build kısmı yok lütfen spam yorum atmayınız yardıma ihtiyacım var

düzenleme:Arkadaşlar Hallettim sorunsuz çalışıyor..

Son düzenleme:
When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle Metin2 hakkında bilgim yok ve neden 2010 kullanıyorsun asıl soru 2019 kullanmanı tavsiye ederim şöyle düşün 2019'da yapılmış bir şeyi 2017'de build edemiyorsun en basitinden ancak 2017'de kodlananı 2019'da build edebiliyorsun build seçeneği yok demen bi kere birazcık gülünç geldi emin misin uykun gelmiş falan olmayasın?
kullandığım program adamın öğretip bize yayınladığı program onun programını kullanıyorum ama build seçeneği yok ayrıca visual studio kullandın mı hiç 2008 de kodlananı dahi yapabiliyorsun her hangi bir sürümde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...