bende eski üyelerdenim hoşgeldin reisEskiden 2016 2017 arasında hesap kurmuştum aile ortamı gibiydi bana göre burası ve iş sıkıntılarım oldu çıktım baya bi şimdi yeniden döndüm hesaba dair hiç bir şey hatırlamıyorum hesapta 2000 mesaj falan vardı neyse arkadaslar gelin tanısalım önemli olan hesap mı yav sıkıldım gece gece
Sorması ayıp sen kaç yaşındasın reisAranızda En yaşlı benim anlaşılan =)
profilinde 26 yazıyor ama gerçek mi bilemem :dSorması ayıp sen kaç yaşındasın reis
Spamcılar ve mesajcılar da olmasa gerçekten insanın evi gibi hissettiriyor2 yıldır buradayım ve çok şey öğrendim
ben heralde ağlardım öyle birşey olsaEskiden 2016 2017 arasında hesap kurmuştum aile ortamı gibiydi bana göre burası ve iş sıkıntılarım oldu çıktım baya bi şimdi yeniden döndüm hesaba dair hiç bir şey hatırlamıyorum hesapta 2000 mesaj falan vardı neyse arkadaslar gelin tanısalım önemli olan hesap mı yav sıkıldım gece gece
Hayat işte elinden ne gelirki salla gitsin yeniden yapılmaz mi sankiben heralde ağlardım öyle birşey olsa
bence yapılmaz 2k yorum ne 3ayda yapılır oMemnun oldum gençler benim ismim kerim, ortam hala sicak ne kadar güzel
Post automatically merged:
Hayat işte elinden ne gelirki salla gitsin yeniden yapılmaz mi sanki
Evet zor ama önemli olan yorum kapasiten değil bence arkadaşların sicak ortamın ve senin kod bilgilerinbence yapılmaz 2k yorum ne 3ayda yapılır o
haklısın benceEvet zor ama önemli olan yorum kapasiten değil bence arkadaşların sicak ortamın ve senin kod bilgilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?