Mersin ve adanaya giriş çıkışlar 15 gün yasaklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzsasi asigi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar biliyorsunuz ki coronadan dolayı her şey normale döndüğünü sanan halkımız ikinci dalganın şokuyla karşı karşıya. Mersinde oturuyorum ve dün konulan giriş çıkışların kapatılmasından haberim yoktu.. Bizden gizliyorlar neden bilmiyorum ancak Dr. Serdar Savaş'ın söylediğine göre "Yeni Wuhan'larımız Ankara, Samsun, Mersin ve Diyarbakır."
N'olur bu şehirlerde yaşayan arkadaşlarımız daha dikkatli ve tedbirli olsun, ailelerini ve sevdiklerini uyarsınlar. Olay çok ciddi arkadaşlar sandığınız gibi değil, son mutasyon şuan Türkiye'de olabilir kimse bilmiyor virüs konuşmuyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar biliyorsunuz ki coronadan dolayı her şey normale döndüğünü sanan halkımız ikinci dalganın şokuyla karşı karşıya. Mersinde oturuyorum ve dün konulan giriş çıkışların kapatılmasından haberim yoktu.. Bizden gizliyorlar neden bilmiyorum ancak Dr. Serdar Savaş'ın söylediğine göre "Yeni Wuhan'larımız Ankara, Samsun, Mersin ve Diyarbakır."
N'olur bu şehirlerde yaşayan arkadaşlarımız daha dikkatli ve tedbirli olsun, ailelerini ve sevdiklerini uyarsınlar. Olay çok ciddi arkadaşlar sandığınız gibi değil, son mutasyon şuan Türkiye'de olabilir kimse bilmiyor virüs konuşmuyor.
kanka normal yani kimse kuralları salamıyor ben de dahil
ama benim yaşadığım şehirde korona yok daha hiç duymadım birinde virüs olduğunu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
You are like in China because you have a virus

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
N'olur bu şehirlerde yaşayan arkadaşlarımız daha dikkatli ve tedbirli olsun, ailelerini ve sevdiklerini uyarsınlar. Olay çok ciddi arkadaşlar sandığınız gibi değil, son mutasyon şuan Türkiye'de olabilir kimse bilmiyor virüs r teyzemgikonuşmuyor.
vala bende senden duyuorum mersinde yasıyo teyzemgil onlar bile bilmiyolardır ned gizliyolar bu kadar anlamıyorum yaa

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
adana halkı uymuyor ki kardeşim kurallara maske takan yok memlekette

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Adana'dayım haberlerde yasak diyor ama daha sabah Diyarbakır'dan döndüm durduran dahi olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Artık eskisi kadar korkan tedbirli olan yok adamlar resmen maskesiz 5 6 kişik gurplarla geziyor inanılmaz

Üye
5 HİZMET YILI
adana mersine zaten gitmeyin ağalar bilmem kaç derece gidilmez

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
daha virüs kalkmadan yurt dışından insanların gelmesi mantııksız

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yaşadığım yerde maskesiz, içki ve eğlenen 10 kişilik gruplar var, bu karmaşık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...