Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Merhaba herkese,
Daha önce şu anda kullanmış olduğum bilgisayara hiç MemoryUI vs başka hile yazılımı da indirmedim ancak forumdaki mesaj kutuma tıkladığımda mesajların olduğu sayfa açılıyor ama okunmamış bir tane mesajımın olduğu konuşma açılmıyor aşağıdaki hatayı veriyor;
Buna istinaden indirip denedim ancak olmadı herhangi bir şey. Diğer okunmuş mesajları açabiliyorum ama bir tane okunmamış mesajı açamıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkür ederim.
Daha önce şu anda kullanmış olduğum bilgisayara hiç MemoryUI vs başka hile yazılımı da indirmedim ancak forumdaki mesaj kutuma tıkladığımda mesajların olduğu sayfa açılıyor ama okunmamış bir tane mesajımın olduğu konuşma açılmıyor aşağıdaki hatayı veriyor;
Page could not be loaded
The requested page could not be loaded.- Check your internet connection and try again.
- Certain browser extensions, such as ad blockers, may block pages unexpectedly. Disable these and try again.
- MemoryHackers may be temporarily unavailable. Please check back later.
- Haberiniz olmadan "HOSTS" dosyanız değiştirilmiş olabilir. Bilgisayarınızda MemoryUI uygulamamız var ise açabilirsiniz, eğer yoksa verdiğimiz dosyayı indirip yönetici olarak açıp tarayıcınızı yeniden başlatınız:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
- Your "HOSTS" file may have been changed without your knowledge. If you have MemoryUI application on your computer, you can open it, if not, download the file we provided and open it as an administrator and restart your browser:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
- zip / rar Password : mh
Buna istinaden indirip denedim ancak olmadı herhangi bir şey. Diğer okunmuş mesajları açabiliyorum ama bir tane okunmamış mesajı açamıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkür ederim.