Mesajlar (Yorum kasmak isteyenler kat'iyen gelmesin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler ben gayet normal ve yardım amaçlı uzun uzun cevaplar yazıyorum fakat her sabah baktığımda en az 1-2 mesaj silinmiş oluyor(yani yok gözüküyor) . Soru-cevap şeklinde çözüm bulursak sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Uzun yazman güzel kardeşim bilgi açısından ama o konuya yararlı bişi söylüyomusun önemli olan bu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
uyarı yiyorsundur belkide uyarı yiyince yorum siliniyor galiba bende yaşadım bir kaç defa

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bakın bu durumu başka bir forumda yaşadığım örnekten açıklamaya çalışayım. Geçenlerde başımdan geçen bir olayı anlatayım, bir forumda konu düzeni konusunda moderatörle ters düştük. Mevzu Corana virüsü hakkındaydı. Adamlar tüm mesajları tek bir konuya toplamış, sayfa olmuş 80-100 ve dahada artıyordu. Bende koruyucu olarak maske kullanılmasına dikkat çekmek için konu açtım, maske kullanıyor musunuz, kullanmıyor musunuz vs şeklinde anket hazırladım. Amaç insanları bilinçlendirmek maske kullanıma teşvik etmekti. Moderatör konuyu sildi, hiçbir bilgilendirme de yapmadı. Benim mesajı tek konuya taşımış,anket silinmiş. Ardından en az 10 yorum atılmış sayfa arkasında kalmış. Bende report üzerinden moderatöre durumu izah ettim. Bakın, corana virüsü gibi tehlikeli bir vakada tüm haberleri tek bir konuya toplamışsınız. Burada güncel haber paylaşımları, başlarından geçen olayları anlatanları, ben hasta mıyım diye soranları, istatistik verileri vs hepsi iç içe girmiş karışmış. Kimse bunları tek tek sayfa sayfa okumaz. Bir alt forum oluşturun CORONA diye ve her konu farklı bir başlıkta ayrı olsun, benim açtığım konuyuda açın. Anket açın, insanları teşvik edin ,edelim dedim. Sonra mı ne oldu, direk mesaj yazma yetkimi kısıtladılar :) hemen altına bana sen nasıl bir insansın.Millet ölüyor sen forum düzeninden bahsediyorsun.Egonu tatmin için alt forum mu açacağız, Beğenmiyorsan Yürü Başka Kapıya diye ilgili sayfadan cevap yazmış. Bunu yazan ADMİN!. Bunu yüzüne karşı söylese kavga sebebi, acayip sinirlendiren bir hakaret. Ne demek bildiğin s*tir ol git diyor resmen.Cevap vermeyim diye mesaj yazmamı da engellemiş. Bende bir önceki mesajı düzenleyerek cevap yazdım.Kimin egosunun yüksek olduğu ortada, insanlara, siteye faydalı bir şeyden bahsediyorum,siz teşekkür edeceğinize veya aldığımız karar bu yönde başka aksiyon alınmayacaktır, diyeceğinize karakterden bahsediyorsunuz.Asıl kimin ne karakterde olduğu ortada, kendini savunmadan bile acizsiniz ki mesaj yetkimi kaldırmışsınız dedim. Sonra 15 gün ban yedim. :D Durumu email olarak sitenin yöneticilerine attım ama gene dönen olmadı.
Sözün özü, burası onların mülkü, burada onların dediği geçer. Yiyin, için faydalanın , dediklerini yapın gerisi boş. Sabah akşam on numara konu açın, ters düştüğünüzde bir iki tıkla üzeriniz çizilebilir. Vefalı, anlayışlı, olgun kişilere denk gelmek gerçekten zor, özellikle forumlarda. Bak benim o forumda 2500 mesajım, 2300 like. 150 yakın bol mesajlı konum vardı. Yoldan geçerken 3-5 mesajla takılan birisi değildim.Hiçbirinin önemi yok, yokmuş. Dolayısıyla mesajlara vs bu kadar önem vermeyin,yerinde atılan postlarla zaten istediğiniz sınıra gelirsiniz. Yöneticilerlede ters düşmeyin en azından işinizi görene kadar. :))

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Gereksiz-alakasız mesaj olduğundan siliniyordur. Konuyla alakalı ve yararlı yorum atmaya dikkat et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...