Mesajlarım siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
mesajlarım neden sürekli siliniyor onaylı üye oldum hile kullanıyordum mesaj kasma adı altında birisinin pre lazım dediği yere nickimi yazmıştım mesaj kasma diyerek mesajım silindi 50 mesajı tekrar geçtim fakat onaylı üye verilmiyor şimdi de sebebi ne bunun ?????????

Trashware
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Evet ya kendi fikrimi yazıyorum bi konuya tekrarlanan yorum falan diyor siliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende de aynı problem var sürekli mesajlarım siliniyor ve üyeliğim düşüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
mesajlarım neden sürekli siliniyor onaylı üye oldum hile kullanıyordum mesaj kasma adı altında birisinin pre lazım dediği yere nickimi yazmıştım mesaj kasma diyerek mesajım silindi 50 mesajı tekrar geçtim fakat onaylı üye verilmiyor şimdi de sebebi ne bunun ?????????
ne yazikki bende de aynı sorun var 52 mesajdan 47 düştüm

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Silinen yorumlarınızı incelediğimde bazı yorumlarınız konuların silinmesi nedeni ile bazı yorumlarınızdan tamamen sizin forum kurallarını ihlal etmeniz yüzünden silinmiş. Konu sahibi Discord ID bırakmış ekleyin diye oyun içi nick yazmışsınız bu da konuya uygun bir cevap olmadığından siliniyor. Yönetim ekibi hiçbir üyeye ayrımcılık yapmadan forum kurallarını ihlal eden mesajlar/konular için gerekli işlemleri yapmaktadır. 50 mesaj atıp da hiç silinmeyen üyelerde var. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...