Mesleğiniz nedir ve hayalinizdeki meslek neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çalıştığım iş şu anlık geçici bir iş türknet in çağrı merkezinde çalışıyorum hedefim yazılım mühendisliğiydi biraz yüksek puanı doğal olarak ailevi sebeplerden ve yaşadığım olaylardan dolayı okul hayatıma lise mezunu olarak son verdim daha doğrusu bikaç yıllık mezuna kaldım ve yazılım mühendisi olma hayalimdende vazgeçmedim başarıcam şu anda pc üzerinden dersler alıyorum yazılım dersi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
özel güvenlik görevlisiyim, beyaz yaka bir işte çalışmayı çok isterdim, hayalime gelince polislikti ama herşey hayallerdeki gibi toz pembe değil vaz geçtiğim bir hayal oldu açıkcası ama halen forsları ve karizmaları çok ilgimi çekiyor o üniformayı taşımak isterdim her şeye ramen

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Şuan hayalindeki mesleği yapıyorum mutluyum (askeri personel)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pc ile tanıştığımda ve oyunlara başladığımda, bende oyun yapmak istiyorum düşüncem vardı.
Hâla yapmamış olsamda, 3D Character Animator olarak oyun yapıp süreçlerinde çalışıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şu anda bir meslek sahibi değiilim ama aşçılık hedeflerim var

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hayalimdeki meslek büyük bi şirkette ceo olmak falandı ama müziğe kaydık meslekte müzik..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayalimdeki meslek, pilotluktu. havacilik okudum ama turizime gectim suan restoran muduruyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...