Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal'de kendi dükkanım olmasını her zaman tercih eden bir insanım. Fakat yıllardır aynı yerde Mobilya işindeyim. Zevkli meslek fakat kendiniz yaparsanız yersiniz başkasının yanındaysanız yedirirsiniz
hep mimarlık isterdim çocukken sonra parası iyi olduğu için bilgisayar istedim sonuçta devir teknoloji devri ama en iyi olup en çok sevdiğim şey fizikti üni sınavında 2021 senesi en zor sene tr nin ortalaması eksi iken ben 14 soruda full çektim diğer derslere fazla bakamadım bir çok sebepten ötürü ailevi ve pskolojik olarak iyi hazırlanamadım ve fizik okumak istedim ama ailem çok karşı çıktı işsiz kalırsın die ve haklılardı diğer dersler iyi olmadığı için ise sıralamamda 203 bin geldi ve şuan makine mühendisliği okuom mezuna bırakamzdım mecbur yazdım ama makine mühendisliği fizikle iç içe olduğu için çok sorun yok şimdilik tabi okurken belkid bitirmiyip yurt dışına kaçıcam ve şuan bunun için uğraşıom belki gittim yerde okuma hakkım olursa fizik okurum
şuan mobilyacılık yapıyorum ama bir yandanda oyun oynamak istiyorum tek yaptıgım gündüz calışıp gece oyun oynamak ama iyide kazanıyorum bırakmak istemem zevkle yapıyorum işimi