Öğrencilik yapıyorum maaş yok
[
[
İnşallah olur bol şans ve başarıOlursa ilerde yazılım mühendisliği
İnşallah olur bol şans ve başarıOlursa ilerde yazılım mühendisliği
İnsallah istigin gibi bir meslek yaparsınMutfak Personeliyim ve bırakmayı çok istiyordum, bana göre olmadığını fark ettiğimde çok geç olmuştu ama zararın neresinden dönersem kârdır diyip işten ayrıldım.
İssallah oluröğrenciyim tek istediğim toxic olmayan bir ortam ve severek yapacağım bir iş para ya da başarı önemli değil tabi ki önemli de ana amacım huzurlu bir ortam ülkemizde zor da olsa bakalım
SuperHayalimdeki meslek yazılım mühendisliği şimdi ise bir doğalgaz firmasında doğalgaz sayaçlarını okuyorum![]()
E ticaret gibimiHayalimde hiç bir meslek olmadı fakat bir sürü iş yapmış birisi olarak tamamen al sata dönmüş bulunuyorum tavsiye ederim![]()
En iyisiokul okuyoruz napalım
Hayır o işe pek kafam yatmıyor genel olarak üreticiden malı ucuza alıp toptancılara hediyelik eşyacılara toptan vermek gibi mesela kütahyadan fincan takımı yaptırıyorum makul fiyatlara atölyelere üstüne %5 falan ekleyip toplu bir şekilde toptancılarla çalışmak gayet güvenli ve kazançlı oluyorE ticaret gibimi
Müzisyenim müzik ruhun gıdasıdır hocam hayalimde ki meslekte müzikti şükür ulaştımŞu anda hangi mesleği yapıyorsunuz? Hayalinizdeki meslek neydi ve sizi bu meslekten uzaklaştıran bir şey oldu mu?
Mutfak Personeliyim ve bırakmayı çok istiyordum, bana göre olmadığını fark ettiğimde çok geç olmuştu ama zararın neresinden dönersem kârdır diyip işten ayrıldım.
bende öğrenciyimkaropan alçıpan inşaat işçiliği yapıyorum
Şuan öğrenciyim radyo ve televizyon okumak istiyorumŞu anda hangi mesleği yapıyorsunuz? Hayalinizdeki meslek neydi ve sizi bu meslekten uzaklaştıran bir şey oldu mu?
öğrenciyiz yaaMutfak Personeliyim ve bırakmayı çok istiyordum, bana göre olmadığını fark ettiğimde çok geç olmuştu ama zararın neresinden dönersem kârdır diyip işten ayrıldım.