Süper Üye
şuan tasarım okuyorum okul bitince polis olmayı düşünüyorum sonumuz hayrolsun xdŞu anda hangi mesleği yapıyorsunuz? Hayalinizdeki meslek neydi ve sizi bu meslekten uzaklaştıran bir şey oldu mu?
şuan tasarım okuyorum okul bitince polis olmayı düşünüyorum sonumuz hayrolsun xdŞu anda hangi mesleği yapıyorsunuz? Hayalinizdeki meslek neydi ve sizi bu meslekten uzaklaştıran bir şey oldu mu?
işim yok yatış ama hayalimdeki meslek beden eğitimi öğretmenliği ya da antrenörŞu anda hangi mesleği yapıyorsunuz? Hayalinizdeki meslek neydi ve sizi bu meslekten uzaklaştıran bir şey oldu mu?
Marangoz. Hayalimdeki meslek yok çalışmamayı tercih ederim.Şu anda hangi mesleği yapıyorsunuz? Hayalinizdeki meslek neydi ve sizi bu meslekten uzaklaştıran bir şey oldu mu?
başarılar hocamuni sinavina hazirlaniyorum umarim istedigimi yapabilirim
Genel inşaat kalfasıyımBen çogunlukla inşaatta moloz kırıp moloz taşıyorum ve garsonluk yapıyorum
yazılımla uğraşıyorum inşallah ileride geliştirirm kendimiŞu anda hangi mesleği yapıyorsunuz? Hayalinizdeki meslek neydi ve sizi bu meslekten uzaklaştıran bir şey oldu mu?
yazılım üzerinde çalışıyorum inşallah geliştirirp mühendis vesaire olurumÖğrencilik yapıyorum maaş yok
[
İnşallah olur bol şans ve başarı