Mesleğiniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Biyomedikal mühendisiyim, kalp yetmezliği ile ilgili ameliyatlara giriyorum. Kalp pili ve ritim bozuklukları ile ilgili ameliyatlarda hocalara destek sağlıyorum.

Memo
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Babamın fabrikasında malları getir götür yapıyorum ve her mal götürüp getirdimde 10 k yani babamla bölüşüyoz günde 9 mal götürüyom 45k güzel iş Geri dönüşümcülük bilirsiniz belki

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Astronotum 🙋‍♂️deli gibi uçuyoruz

🖤Hinokami Kagura🦋
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnsan kaynaklarında çalışıyorum bir sürü dingille uğraşıyoruz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
okuyorum mezunum psikolojik savaş veriyorum umarım sonucu güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben erpci (yöneteim bilişim /yazilim)olarak bir firmada çalişiyorum ama 2x askeri oduyorlar ondan freelance olarak wepsitesi eticaret hesabi acma işlerine bakiyorum armutdan veya kendi cevremden

uluslar arası ticaret şirketinin depo sorumlusuyum işimden memnunum şirketin büyüklüğü sebebiyle
depo işi pis oluyor bazen bende 2 yil depoda stock gelen giden urunkler vs onlari tutuyordum amazondan surekli tahrip olmuş urun geliyordu ugrastiyordu

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
okuyorum(sabah aksam yemek yiyip video izliyorum, obezlige doğru)

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ben erpci (yöneteim bilişim /yazilim)olarak bir firmada çalişiyorum ama 2x askeri oduyorlar ondan freelance olarak wepsitesi eticaret hesabi acma işlerine bakiyorum armutdan veya kendi cevremden

depo işi pis oluyor bazen bende 2 yil depoda stock gelen giden urunkler vs onlari tutuyordum amazondan surekli tahrip olmuş urun geliyordu ugrastiyordu
evet pis oluyor ancak benim çalıştığım şirket uluslararası anonim şirket depocuda olsam herkezin herkese karşı bi saygısı resmiyeti var ve ben aşırı memnunum yorulacağım bir konuda yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...