tamam dur bekleLinkleri Kısat 10 Dk var 10dk Sonra Bakıcam Eyer Aynıysa Konu Kitleyip Cöpe Atıcam !
tamam işim bitti sadece video kaldı şuan çekemicem neyapcaz onu resimler var ?Linkleri Kısat 10 Dk var 10dk Sonra Bakıcam Eyer Aynıysa Konu Kitleyip Cöpe Atıcam !
Konu Acarken Bida Söle Ac Oktamam işim bitti sadece video kaldı şuan çekemicem neyapcaz onu resimler var ?
sende hep burdamısın aq heralde mod filansın doru şimdi farkettim rütbeni ama işini iyi yapıyonKonu Acerken Bida Söle Ac Ok
hileyle ilgili birsey soracam kodlamayla ılgılı yardımcı ol plsMerhaba öncelikle projemden bahsedeyimbir hack kodladım basit sıradan tek özellikli bunu aynı proje üzerinden ilerletmek yerine yeni projelere başlayıp her özelliği farklı yapmak ilk özelliimiz NamEsp yama yeni yapıldı bu pointi buldum bunu yaptım belki kullanan olur be gözüm
Çekiliyor!
1-Xigincode dolaken yönetici olarak aç
2-Bypass a tıkla
3-Csh ye tıkla
4-NamEsp ye tıkla
İndir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VirüsTotal :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendi bypassımı kendim yaptım yinede saolMerhaba öncelikle projemden bahsedeyimbir hack kodladım basit sıradan tek özellikli bunu aynı proje üzerinden ilerletmek yerine yeni projelere başlayıp her özelliği farklı yapmak ilk özelliimiz NamEsp yama yeni yapıldı bu pointi buldum bunu yaptım belki kullanan olur be gözüm
Çekiliyor!
1-Xigincode dolaken yönetici olarak aç
2-Bypass a tıkla
3-Csh ye tıkla
4-NamEsp ye tıkla
İndir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VirüsTotal :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
:QWe: knk iyiki bi özellikli bi hile yaptık ajjweyürü be knk kim tutar seni
evet sorabilirsin yani bilirsem artıkhileyle ilgili birsey soracam kodlamayla ılgılı yardımcı ol pls
Ok.Konu Acarken Bida Söle Ac Ok
ts3 gelebılırmısın seslı olarak konusalımevet sorabilirsin yani bilirsem artık
yalnız mic yok.ts3 gelebılırmısın seslı olarak konusalım
buyr gel beklıyorumyalnız mic yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?