succ
Uzman Üye
Bütün postlara neredeyse "Unpacked" yazıyorsun yeter artık bence@Mesnevi Hile Unpacked
Bütün postlara neredeyse "Unpacked" yazıyorsun yeter artık bence@Mesnevi Hile Unpacked
@burakhappy hileleri unpack attığım içni yazıyor olabilirim degıl mıBütün postlara neredeyse "Unpacked" yazıyorsun yeter artık bence
dnSpy ı açıp edit class deyip copy paste yapıyosun bencede içini yazıyorsun kardeşim kasodkağdkağkğdk@burakhappy hileleri unpack attığım içni yazıyor olabilirim degıl mı![]()
@burakhappy kıçından uydurma dostum resim atıcam g*t olacaksın hiç değmez resimde reklam var yoksadnSpy ı açıp edit class deyip copy paste yapıyosun bencede içini yazıyorsun kardeşim kasodkağdkağkğdk
Benden iyi reverse engineering bildiğini mi savunuyorsun@burakhappy kıçından uydurma dostum resim atıcam g*t olacaksın hiç değmez resimde onay sistemi var yoksa
Benden iyi reverse engineering bildiğini mi savunuyorsun
win7 uyumluluk modunda dene hilede sorun yok welbia mesaj atwin 10 da çalışmıyor alta alıyor log veriyor sorun gider diyincede log veriyor
Diğer hilem hala güncel https://memoryhackers.org/konular/mesnevi-tek-ozellikli-hack-wolftu-1.38824/
Merhaba bügün tek özellikli hack in part_2 si çıktı onu tanıtacağım. +7 özllikli klan vs içindir pointeri yeni yeni ortaya çıkan change zoom içerir
Klasik
Xgode3 dolarken yönetici olarak çalıştıracağız
Bypassa tıklatacağız
Csh ye tıklatacağız özellikleri açacağız .
+7 özellik eklendi
Win7full çalışır
Win8 full çalışır
diğerleri için denemek lazım
Bypass!
NamEsp
NoRecoil
Change Zoom
Sınırsız Mermi
No Spread
No Fall Damage
Earyly Respawn
![]()
![]()
![]()
NamEsp Kanıt!
![]()
![]()
No Weapon Sp Kanıt!
![]()
Sınırsız Mermi Kanıt!
![]()
Teşekkürler Joygame topluluk kurallarından telif atınız kanal umrumda değil kanal sırf forumda paylaşmak için var!
+50Wp %90 çalışmaz arkadaşlar açmamanızı öneririmdiğer sürüme düzelecek
İndir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virüs Total :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
video telif yedi kanala 2 hafta ceza geldi ceza kalksın geri yüklicemBu video kullanılamıyor ?
aynen broChange Zoom Pointerini Ben Çıkardım Başka Biri Bulmamıştır