Süper Üye
Meta, Hızlı ve durmak bilmeyen yapay zeka teknolojisini Instagram platformuna kombine hizmet olarak ekledi diyebiliriz.
Meta, İnstagram Fotoğraflarınız Üzerinde Web Tabanlı Yapay Zeka Destekli Görüntü Oluşturucuyu İnstagram Kullanıcılarının Hizmetine Sunuyor.
Meta, İnstagram Fotoğraflarınız Üzerinde Web Tabanlı Yapay Zeka Destekli Görüntü Oluşturucuyu İnstagram Kullanıcılarının Hizmetine Sunuyor.
Meta Şirketinin web üzerinde, Instagram fotoğrafları üzerine eğitilmiş güçlü bir görüntü oluşturucu da dahil olmak üzere yeni yapay zeka araçlarına sahip olduğu ve yeni teknolojileri hizmete sunmaya devam edeceğini anlamış oluyoruz.
Benzer teknelojinin watsapp mesajlaşma uygulamasına geldiğini bir çok kullanıcı biliyor ve eminim ki bir çok kullanıcıda whatsApp'a eklenen bu teknolojiden habersiz.
WhatsApp üzerinden Yapay zeka görseli oluşturabilirsiniz Peki bu işlemi nasıl gerçekleştireceğiz sorusuna cevap olarak aşağıdaki adımlar uygulanabilir.
Benzer teknelojinin watsapp mesajlaşma uygulamasına geldiğini bir çok kullanıcı biliyor ve eminim ki bir çok kullanıcıda whatsApp'a eklenen bu teknolojiden habersiz.
WhatsApp üzerinden Yapay zeka görseli oluşturabilirsiniz Peki bu işlemi nasıl gerçekleştireceğiz sorusuna cevap olarak aşağıdaki adımlar uygulanabilir.
Adım 1 : Yapay zeka görseli oluşturmak istediğiniz sohbeti açın.
Adım 2 : Mesaj alanına @ yazın, ardından Meta AI’a dokunun veya tıklayın.
Adım 3 : Mesaj alanına /imagine ifadesini ve ardından metin isteminizi girin.
Adım 4 : Gönder’e dokunun veya tıklayın.
Adım 5 : Sohbette, oluşturulan görseli görürsünüz.
Meta, Yeni AI Hizmeti
"İnstagram Fotoğraflarınız Üzerinde Web Tabanlı Yapay Zeka Destekli Görüntü Oluşturucu"
Adım 1 :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
adresini tarayıcıda açınız.Adım 2 : Üye girişi yapınız. Hesabınız yoksa yeni hesap oluşturmanız gerekiyor.
Adım 3 : Bulunduğunuz yerde mevcut değil uyarısı ile karşılaşabilirsiniz. Bunun sebebi olarak teknolojinin yani "Imagine with Meta AI" henüz bulunduğunuz yerde kullanılamıyor olması yani bulunduğunuz ülkede hizmetin aktifleştirilmemiş olmasıdır. Bu arada Meta'da yapay zeka hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve kısa süre sonra tekrar deneyebilirsiniz.
Türkiyede yaşayan Instagram kullanıcılarının beklemekten başka alternatifleri olmadığını da bu şekilde test ederek görmüş olduk.
Metanın bu teknolojiyi bir an önce Türkiyede de Instagram kullanıclarının hizmetine sunmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Son düzenleme: