Sevgili dostum az bilinen coinler için binance kullanman gerekiyor. Binance'ta üyelik alıp hesabını onayladıktan sonra binance'a bu coini gönderebilirsin daha sonradan ister tl'ye çevirip banka hesabına çek ister farklı coine çevirip yatırım yap sana kalmış.Metamask cüzdanımda polygon network ağı üzerinden eteryum mining yapıyordum weth olarak metamask cüzdanıma yatmış fakat parayı çekmek istiyorum çekemiyorum bir türlü paribu hesabım mevcut lütfen gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı varsa discord üzerinden yardımcı olabilirler mi
discord: CooLShadoow#5437
Ekli dosyayı görüntüle 75136
binancedeki weth cüzdanıma yollamaya çalışırken gaz için para yetersiz hatası veriyor ve bir türlü yollayamıyorum hocamSevgili dostum az bilinen coinler için binance kullanman gerekiyor. Binance'ta üyelik alıp hesabını onayladıktan sonra binance'a bu coini gönderebilirsin daha sonradan ister tl'ye çevirip banka hesabına çek ister farklı coine çevirip yatırım yap sana kalmış.
Evet hocam metamask cüzdanı işlem ücreti için bnb istiyor. Bnb yollayabilirsin binance'tan metamask cüzdanına. Bu videoda anlatılıyor yine bakmak istersenbinancedeki weth cüzdanıma yollamaya çalışırken gaz için para yetersiz hatası veriyor ve bir türlü yollayamıyorum hocam
kaç bnb yüklenmesi gerekiyorbnb kullanman gerekiyor o şekilde binance'e atarsın kanka
Minimum 1 birim olması gerekiyor.binancedeki weth cüzdanıma yollamaya çalışırken gaz için para yetersiz hatası veriyor ve bir türlü yollayamıyorum hocam
Ekli dosyayı görüntüle 75137
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?