sistemin MUX switch i destekliyor mu?aynı sorun bendede var
Dostum konuda sistem bilgilerimi paylaşmıştım RTX 4050 fakat ekran kartımın sürücüsü güncel fakat tekrardan güncelleyelim ama benim kanaatime göre problem konuda bahsettiğim gibi oyunda anlık olarak dahili ekran kartından harici ekran kartına geçişten dolayı oluyor, tıpkı ekran kartını güncellerken ekran birkaç saniyeliğine kararıp tekrar düzelir ya onun gibi. Ekran tekrar düzeldiğinde ise tüm clientler siyah kalıyor fakat arka planda oyun aktif görünüyor sesler falan geliyor yani.Verdiği hata ekran kartının sürücüsü kaynaklı. Ekran kartının sürücüsünü güncelleyip deneyebilir misin? Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan ekran kartının modelini atarsan yardımcı olabilirim.
Herhangi bir değiştirme düzenleme yapmadım, belki sorun win11'dedir diye win10'a çevirdim sistemi. Oyun içinde iki türlü de denedim hem CPU hem de GPU olarak şekilde iki türlü de aynı sorunu yaşadım. Oyunu oynarken herhangi birini iptal edebilir miyim onu düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla Metin2'de oyun ayarlarında, Nvidia Denetim masasında ekran kartını seçsen bile harici değil, dahili ekran kartını kullanıyor. igfxn İntel dahili ekran kartlarını tarif eden bir kısaltma. Muhtemelen yaşadığın sorun bununla alakalı. Denetim masasından ekran kartı ayarladıysan veya oyun içerisinden ekran kartı ayarladıysan birbirine geçiş esnasında bu sorunu yaşıyor olabilirsin. herhangi bir ayarlama yaptıysan bu şekilde geri alıp deneyebilir misin?
Yani kısaca harici ekran kartını değil, dahili ekran kartını kullansın oyun. Bu şekilde sorunun bu olduğundan emin olmuş olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?