Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de aynı şekilde aramaktayım fakat kanka her demeyelim de çoğu pvp nin koruması farklı kişi ve yazılım tarafından yapılıyor o yüzden bulduğun bot çalışmayabilir ben de aynı şekilde aramadayım hala bi swde bulduğum başka bi swde çalışmıyor
pvp serverleri için satılan paralı botlar var bu bahsettiğim paralı botlar biraz uçuk fiyatlı olabiliyor bilgin olsun ve nerden aldığına dikkat etmelisin , gördüğüm bir kaç yer var fakat linkini atmam uyarı almama neden olabilir bu yüzden ufak bi googleda araştırınca bulursun diyebilirim .
piyasada 3 tane koruma hakim şuan için hacktrap ve irispanel için hile önerebilirim.Uriel içinden var ancak uçuk fiyatlara satıyolar ve ne kadar güvenilirler bilemiyorum
Hacktrap iris Uriel farketmeksizin çalışan sadece pixelbotlar var birkaç gün deneme ve araştırma ile Pythonda yapabilirsiniz
Öğrenmeniz gereken min kütüphaneler ;
OpenCV
Pyautogui
Pynut
Win22
Numpy
Extra olarak OpenCV kütüphanesini kullanacağınız yer görüntü işlemedir. Cascade uygulamalarına bakabilirsiniz. OpenCV haricinde yolov3 ile de anlık görüntü işleme yapabilirsiniz.
Lütfen biraz araştırmacı olun ve piyasada bulunan dolandırıcı ve para tuzakcilarina paranızı emeginizi yedirmeyin. İstedikten sonra herşey daha kolay...