Üye
Sayın Memoryhackers takipcileri gördüğüme göre Memoryhackers kapak fotorafına Metin2 eklemiş bende Metin2 bildiğim ve hilelerini takip ettiğim için siz hangi hileyi istersiniz size yardım etmek istiyorum
Tbelce12' Alıntı:m2 bob gibi bir hile
ismail5050' Alıntı:Tbelce12' Alıntı:m2 bob gibi bir hile
Sayın kardeşim bob gibi bir hile kullanmak istersen san bu hileyi öneririm ismi Multihack http://www.megadosya.com/download/metin2-hile-multihack/ buyur buda linki
Tbelce12' Alıntı:ismail5050' Alıntı:Tbelce12' Alıntı:m2 bob gibi bir hile
Sayın kardeşim bob gibi bir hile kullanmak istersen san bu hileyi öneririm ismi Multihack http://www.megadosya.com/download/metin2-hile-multihack/ buyur buda linki
okey saol onun youtube de bir videosu varsa kullanım için onuda paylaşsan bro bide bedava dimi full
Arrow' Alıntı:insanlara yardım etmek güzel birsey paylaşmak kadar güzel birsey yoktur fakat insanlara yardım etmek istiyorsan kardeşim form kuralları gereği konuna paylaştıgın konuyla alakalı bir iki adet fotograf +kurulumu+detaylı açıklama+kanıtlı video+virüs taraması eklemelisin ki hem konun silinmesin hemde ban yemeyesin kardeşim böle sadece yorumun altına link atarak olmaz konu paylaşmadan önce form kurallarını okumanızı tavsiye ederim kardeşim
ismail50' Alıntı:Arrow' Alıntı:insanlara yardım etmek güzel birsey paylaşmak kadar güzel birsey yoktur fakat insanlara yardım etmek istiyorsan kardeşim form kuralları gereği konuna paylaştıgın konuyla alakalı bir iki adet fotograf +kurulumu+detaylı açıklama+kanıtlı video+virüs taraması eklemelisin ki hem konun silinmesin hemde ban yemeyesin kardeşim böle sadece yorumun altına link atarak olmaz konu paylaşmadan önce form kurallarını okumanızı tavsiye ederim kardeşim
EYW haklısın ama sadece ben bir tane hile paylaşmadığından dolayı fotoraf filan atmıyorum metin2 le wolftü bir değil
Tamam kardeşim elimden geldikçe uymaya çalışaçağımArrow' Alıntı:ismail50' Alıntı:Arrow' Alıntı:insanlara yardım etmek güzel birsey paylaşmak kadar güzel birsey yoktur fakat insanlara yardım etmek istiyorsan kardeşim form kuralları gereği konuna paylaştıgın konuyla alakalı bir iki adet fotograf +kurulumu+detaylı açıklama+kanıtlı video+virüs taraması eklemelisin ki hem konun silinmesin hemde ban yemeyesin kardeşim böle sadece yorumun altına link atarak olmaz konu paylaşmadan önce form kurallarını okumanızı tavsiye ederim kardeşim
EYW haklısın ama sadece ben bir tane hile paylaşmadığından dolayı fotoraf filan atmıyorum metin2 le wolftü bir değil
anlıyorum seni kardeşim de kurallar böyle