Metin 2 hile kodlama hakkında -- X Y Z [yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Metin2 de hile kodlamaya uğraşıyorum gerek wait damage gerek farmbot için sürekli once karakterin x y z sonra mobun x y z adresini bulun diyoalr fakat bunu nasıl bulacagız hiç solemiyorlar bu konuda yardımcı olcak varmıdır acaba ? karakterinkini bulduk diyelim mobunda bulduk karakteri ona nasıl saldırtabiliriz

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
karakterinin koordinatına haritadan bakıp float değeriyle arayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mobların kodlarına göre saldırıyor ben öyle biliyorum.Çünkü bir çok hilede gerektiğinde kodu ile girip metinler kesiyordun

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
mobların kodlarına göre saldırıyor ben öyle biliyorum.Çünkü bir çok hilede gerektiğinde kodu ile girip metinler kesiyordun
karakter x y z olayını buldum aslında baya kolay geldi ama şimdi mobları bulmam gerek bulamıyorum birisi şey yazmıştı aşşagıya bırakıyorum
playerptr ye 0 offsetinden başlayacaksın float olarak 4 er 4er arttırmaya başlayacaksın zaten sana x i verecek 4 ilerisi y olacak y ninde 4 ilerisi z yi verecek bulduğun x,y,z offsetini etraf okuma pointerine ekleyerekte etraftaki mobların x,y,z sini çekebilirsin.
boyle yazmış ama playerptr nasıl ulaşırım yazmamış (hadi ulaştım diyelim 0 dan başlayıp 4 arttırsam dahi x degerini bulamadım yada ben buldum ama anlamadım bulsam dahi etraf okuma pointerını nasıl bulcam hiç açıklayıcı şeyler yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...