Metin 2 için hile kodlayacak babayiğit aranıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar dostlarım, biliyorum lanet bir oyun . Emeğe ve vakte değmez , fakat kaç yıldır müptelası olmuşuz şu meretin . Böyle bir oyunda hile kodlamak veyahut buglardan yararlanmak çokta zor olmamalı diye düşünüyorum. Ama istediğim hile oto çekme 7x vs gibi mevcut hilelerden değil . Ticaret hilesi diyip kafanızı da yormayacağım . Oyun içi açıklardan (örn: Premium pazar ilk çıktığında eşyanın fiyatını değiştirirseniz bugda kalıp 1 yazıyorsa satın aldığınızda 100 geliyordu. Veya kaşmir paketinin sağladı 2. pazar sayfasından bedava item çekebiliyordunuz, ayrıca parası da gidiyordu karşıya!) faydalanarak veyahut farmbot dışında bir hile geliştirebilecek yaratıcı dostlarımı bu başlığa bekliyorum iyi forumlar!

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Elimde ejdere girme scripti var kimse ejder alamaz senden ilgilenirsen vereyim :D

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam pvp için mi tr için mi elinizdeki script bide çalışma mantığı nedir m2bob ile mı veya Python injector ile mi çalışıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
O pazar bugu hile ile değildi galiba. Satıcı 2 wonluk itemi 1 wona pazara atıyordu. Adam ticaret camından arıyordu. Çok ucuza buluyordu onu ve adamın pazarının yanına gittiğini görünce fiyatı değiştiriyordu. Adam fiyata bakmadan çektiği için 1 wonluk itemi 10 wana çekiyordu.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Server tabanlı hileler yapmak yasal bir suçtur. Oyun bugları da tespit edildikten hemen sonra kapanıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...