Seçkin Üye
hayatında çok büyük bir eksikliğe sahipsin o zman
Birşey demedik kardeşim sakin ol oynamamış olabilirsin sıkıntı yok sadece mersk ediyorum kim ne dediAl bide burdan yak![]()
sen bilmezsin reisSorma ya arkadaşla konuşuyoduk sen bilmezsin diyip cumleye başlıyor kuduruyorum..![]()
Yok neymiş efendim knıhgt oynamayan da kendine gamerim demesinKimede oynamadı die laf yapmamıştır ya neden yapılsınki oynayıp oynamamak ona kalmış kimse karışamaz kim ne dedi acaba merak ettim şimdi
sen bilmezsin reis![]()
Oyun sana kötü gelebilir kesinlikle sıkıntıvyok bana gelmedi güzelvoyunlardı metin2 ben az oynadım knightı 98 liyim 6 yaşından beri oynuyorum halada devam ediyorum güzelvoyun knight online hayat offline dediklerivdopru birşey bağımlılık yapıyor çünki sende bizi anla yani oynama sıkıntıvyok sen birşey kaybetmessin knightta birşey kaybetmez98 nesli ile büyüdüm herkes bu oyunu oynardı ben daha çok sokakta takılırdım
katılıyorum zamanında internet kafalerde boş masa bulamayıp kavga ederdik. Knight silkroad için nerde o eski günleroynasaydın böyle bi konu bile açmak istemezdin![]()
Benim derdim oyunlarla değil ki bu oyunu oynayan bazı kişiler kendini dünyayı fethetmiş padişah gibi görüyor onlaraOyun sana kötü gelebilir kesinlikle sıkıntıvyok bana gelmedi güzelvoyunlardı metin2 ben az oynadım knightı 98 liyim 6 yaşından beri oynuyorum halada devam ediyorum güzelvoyun knight online hayat offline dediklerivdopru birşey bağımlılık yapıyor çünki sende bizi anla yani oynama sıkıntıvyok sen birşey kaybetmessin knightta birşey kaybetmez
Takmıcaksın kafana kardeşim onları seni ilgilendirmez onlar kapatcakdın konuyu bitiriceksin basitBenim derdim oyunlarla değil ki bu oyunu oynayan bazı kişiler kendini dünyayı fethetmiş padişah gibi görüyor onlara
Sadece o çevreden 15 senelik 2 tane arkadaşım oldu hala konuşuyoruzşu an bu oyunlar sana garip gelebilir dostum ama o zamanlarda arkadaşlarınla beraber görevler yapabileceğin toplu bir şekilde ( klanınla ) savaşlara katılabileceğin ve oyundan para kazanma hayali kurabileceğin pek fazla oyun yoktu yaşın kaç bilmiyorum ama o zamanda internet kafede arkadaşların hödüük gibi bu oyunları oynarken görseydin inanıyorum ki sende oynamış olurdun iyi formlar .
Asıl Gta Vice City oynamayanlara öyle bakmak lazımbendensin herkes oynadı benim yaşımda ben gta vice city oynuyodum şu nicke bak bide wqeweqqewwqewqeweqewqweqw
bu tarz oyunlarda kazanılan dostlar altın değerindeSadece o çevreden 15 senelik 2 tane arkadaşım oldu hala konuşuyoruz![]()