Metin 2 ve Knight Gibi Oyunları Hiç Oynamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sakin reis öyle diyenlerin %90da 2010 yıllarında oynamyan ordan burdan duyan sallıyan insanlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kimede oynamadı die laf yapmamıştır ya neden yapılsınki oynayıp oynamamak ona kalmış kimse karışamaz kim ne dedi acaba merak ettim şimdi
Yok neymiş efendim knıhgt oynamayan da kendine gamerim demesin
metin 2 de dolunay mı ne öyle bişi var ne kadar değerli olduğunu anlayamazsın çok şey eksik hayatından
ne zaman konu açılsa bu tarz seylerle karsılasıyorum
Post automatically merged:

:uwot:

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
98 nesli ile büyüdüm herkes bu oyunu oynardı ben daha çok sokakta takılırdım
Oyun sana kötü gelebilir kesinlikle sıkıntıvyok bana gelmedi güzelvoyunlardı metin2 ben az oynadım knightı 98 liyim 6 yaşından beri oynuyorum halada devam ediyorum güzelvoyun knight online hayat offline dediklerivdopru birşey bağımlılık yapıyor çünki sende bizi anla yani oynama sıkıntıvyok sen birşey kaybetmessin knightta birşey kaybetmez

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bahsettiğin oyunların ortamı çok güzeldi. O soğuk kış akşamları sobasız odada montla oynadığım Metin2'nin tadını hiçbir şey veremiyor...

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka o zamanlar güzeldi o oyunlar şimdi tadı tuzu yok ama o zamanlar oynamadıysan gerçekten hayatından büyük bişey kaçırmışsın :/

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu tarz oyunları herkez in hoşuna gitmeyebilir @atayyunus ama hoşuna giden tayfanın büyüklüğünü hissedebildiğinden eminim :D biz de sokaklarda takılırdık ama hayat bi türlü yolumuzu çıkarmış işte bu tarz oyunlara .d gel görki şu oyunlardan aldığım o zamanlardaki hevesi şuanda pek alamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyun sana kötü gelebilir kesinlikle sıkıntıvyok bana gelmedi güzelvoyunlardı metin2 ben az oynadım knightı 98 liyim 6 yaşından beri oynuyorum halada devam ediyorum güzelvoyun knight online hayat offline dediklerivdopru birşey bağımlılık yapıyor çünki sende bizi anla yani oynama sıkıntıvyok sen birşey kaybetmessin knightta birşey kaybetmez
Benim derdim oyunlarla değil ki bu oyunu oynayan bazı kişiler kendini dünyayı fethetmiş padişah gibi görüyor onlara

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
''Ne var bu oyunlarda allah aşkına?? '' sana onu yapanlarla aynı şeyi yapıyorsun şuan

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
şu an bu oyunlar sana garip gelebilir dostum ama o zamanlarda arkadaşlarınla beraber görevler yapabileceğin toplu bir şekilde ( klanınla ) savaşlara katılabileceğin ve oyundan para kazanma hayali kurabileceğin pek fazla oyun yoktu yaşın kaç bilmiyorum ama o zamanda internet kafede arkadaşların hödüük gibi bu oyunları oynarken görseydin inanıyorum ki sende oynamış olurdun iyi formlar .
Sadece o çevreden 15 senelik 2 tane arkadaşım oldu hala konuşuyoruz :D

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
valla bro 15 sene once başladım hala bırakamıyorum bagımlı olduk iyiki başlamamıssın saçların beyazlardı.

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sadece o çevreden 15 senelik 2 tane arkadaşım oldu hala konuşuyoruz :D
bu tarz oyunlarda kazanılan dostlar altın değerinde :D benim de büssürü arkadaşım oldu ama ben senin kadar şanslı deilim sadece 1isi hayatımda ve giydiği dondan bile haberim olur o derece best kankam oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...