Uzun ardan sonra tekrardan metin2 ye başlama kararı aldım. Güncel 1-120 P-server önerilerine açığım.
usta , piyasa full p2w veya server sahiplerinin gözü hep parada global serverlere bakmanı öneririm bir tek onlar kapanmıyor 2-3 ay sonra
oranın online durumu bitik dimi kanka bende çok başlamak istedim oraya ama youtube videolarına bakıyorum toplasan 100 online zor çıkar gibiOrigins2 bence kapanmama konusunda hükmediyor P server ortamına.
bir bakayım ilgini çekerse oynarım teşekkürler ilgin içinAlegria2 bakabilirsin yeni açıldı 55 120 yalnız belirtmeyi unuttum 1 120 şuan piyasada yeni açılan yok eskiler var onlarda boş 50 100 online var sarmaz diye yazmadım bu aralar sadece 1 99 açılıyor bu hafta sadece 55 120 bu açıldı sararsa oynarsın
Evet yeni sunucu açmıyorlar kapatmıyorlarda.oranın online durumu bitik dimi kanka bende çok başlamak istedim oraya ama youtube videolarına bakıyorum toplasan 100 online zor çıkar gibi
Alegria oynanır mı kanka allah aşkına ya resmen bütün dünya toplanmış oraya 1 metine 15 kişi vuruyo o kadar kalabalık serverlar oynanmaz bence..Alegria2 bakabilirsin yeni açıldı 55 120 yalnız belirtmeyi unuttum 1 120 şuan piyasada yeni açılan yok eskiler var onlarda boş 50 100 online var sarmaz diye yazmadım bu aralar sadece 1 99 açılıyor bu hafta sadece 55 120 bu açıldı sararsa oynarsın
haklısın ama tek ortak noktaları hepsinin ömrü 20 günAlegria oynanır mı kanka allah aşkına ya resmen bütün dünya toplanmış oraya 1 metine 15 kişi vuruyo o kadar kalabalık serverlar oynanmaz bence..
Öneriye gelecek olursak 2 gün sonra lucas2'nin 3. serverı açılıyor o da 55-120 orası da muhtemelen kalabalık olacaktır ama alegria kadar olmaz diye düşünüyorum.