inan hiç bilmiyorum bayadır metin2 oynamıyorum geçen mesaj gelmişti aklıma gelditime2global duruyor mu hala hocam
2021'de var diye biliyordum ondan sonra gitti mi duruyor mu ondan sordum hocaminan hiç bilmiyorum bayadır metin2 oynamıyorum geçen mesaj gelmişti aklıma geldi
kanka başka bi isimle yeniden açılmışlardır piyasada iyilerdiyse yoksa files satıyolardır şimdilerde2021'de var diye biliyordum ondan sonra gitti mi duruyor mu ondan sordum hocam
kanka başka bi isimle yeniden açılmışlardır piyasada iyilerdiyse yoksa files satıyolardır şimdilerde
Bu adam biliyordur hocam time2global hala duruyor mu1-99'un yapısına göre değişir. Eğer hard-emek ise kesinlikle oynanmaz, P2W için açılmış bir sunucudur. Orta Emek ise oynanabilir.
55-120'ler de ise Irispanel ise çok daha zevklidir çünkü saçma sistemler yoktur. Orijinal TR Simyaları vardır ve sadece çok fazla abartıya kaçmadan getirilen yenilikler vardır. Ancak şuan ki 55-120lere bakıyorum da, pek iç açıcı gözükmüyorlar. Çok farklı sistemler getirilmiş, hasarlar KT diye tabir ettiğimiz hasarlara ulaşmış. Eskiden 55-120'lerde. 1.5M hasar ile kral oluyorduk ya. Özledik oraları da. Ama 1-105'in tadını hiçbir şey vermiyor ya.Ben 1-105'ciyim.
Sanırsam 55-250 filesti hocam doğru muyum?Bu adam biliyordur hocam time2global hala duruyor mu
Evet evet 55-250Sanırsam 55-250 filesti hocam doğru muyum?
Evet evet 55-250
1-99 emek server kesinlikle knk biraz yavaş ama güzel yine yani1-99 55-120 hangisini tercih ediyorsunuz bana göre 55 - 120 daha güzel